reklama
A
Agnezzz
Gość
haha ale rozmowa sie rozwinela o gumkach! ;D
my teraz uzywamy wlasnie ich, wczesniej pigulki, ale jakos nie mam ochoty do nich wracac juz nigdy jak slysze jakie ma sie problrmy zdrowotne o ktorych lekarze rzadko mowia...
my teraz uzywamy wlasnie ich, wczesniej pigulki, ale jakos nie mam ochoty do nich wracac juz nigdy jak slysze jakie ma sie problrmy zdrowotne o ktorych lekarze rzadko mowia...
KINDZIA100
Fan(ka)
hej mile panie !!!!! to ze test ujemny to nie znaczy ze NIE MA FASOLKI !! moja kolezanka ze szkoly zrobila 3 testy ,karzdy ujemny ale ona miala przeczucie.......i cholernego stracha,bo to bylo kilka miesiecy przed matura : ....okazalo sie ze zafasolkowala nadobre ;DElżbietka pisze:LANO, nie ma, ale test ujemny. to chyba taka sama sytuacja jak u ciebie moze te nasze fasolki takie tajemnicze?? oby to były fasolki!!
ja tez bylam w podobnej sytuacji,test negatywny,poszlam do lekarki,wstretnej wiedzmy zrobilami USG i powiedzial ze" nic nie widzi" .....dala tabletki na wywolanie okresu i inne cuda ...poronilam w 16 tygodniu a tak czekalismy na dzidzie
LANA
Fanka BB :)
Kindzia -tak mi przykro a to wiedżma jedna a nie lekarz u mnie dziś 43 dzień cyklu -testy nic nie wykazały a w zeszłym tygodniu beta hcg i usg też nic ale moja gin twierdzi ,że mam czekać ,bo to może być bardzo wczesna ciąża i owulacje zdarzają sie nawet w dniu terminu miesiączki,tak potrafią sie przesunąć : -więc czekam do piątku i powtórze testowanko-jeśli nadal nic to wtedy idę z powrotem do gina.
KINDZIA100
Fan(ka)
Dziekuje wam za slowa pocieszenia.Teraz jestem bardziej ostrozna,i lekarza mam innegd tamtego wydarzenia minelo kilka lat,zdazylam sie pogodzic.Ale chce zebyscie mialy moje doswiadczenie za przestroge.
Powodzonka
Powodzonka
reklama
malaga
Fanka BB :)
I sobota - i znowu zajęcia - grrr Tak mi się nie chce Na dodatek brzuch mnie pobolewa na @, jestem rozdęta, napompowana io jeszcze kilka doznań mało przyjemnych Oj, ciężki mam w tym miesiącu zespół napięcia przedmiesiączkowego
Życze Wszystkim lepszego samopoczucia i udanego dnia
Życze Wszystkim lepszego samopoczucia i udanego dnia
Podziel się: