reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
haha ale rozmowa sie rozwinela o gumkach! ;D

my teraz uzywamy wlasnie ich, wczesniej pigulki, ale jakos nie mam ochoty do nich wracac juz nigdy jak slysze jakie ma sie problrmy zdrowotne o ktorych lekarze rzadko mowia...

Elżbietka pisze:
LANO, nie ma, ale test ujemny. to chyba taka sama sytuacja jak u ciebie :) moze te nasze fasolki takie tajemnicze?? oby to były fasolki!!
hej mile panie !!!!! to ze test ujemny to nie znaczy ze NIE MA FASOLKI !! moja kolezanka ze szkoly zrobila 3 testy ,karzdy ujemny ale ona miala przeczucie.......i cholernego stracha,bo to bylo kilka miesiecy przed matura ::) ....okazalo sie ze zafasolkowala nadobre ;D
ja tez bylam w podobnej sytuacji,test negatywny,poszlam do lekarki,wstretnej wiedzmy :mad: zrobilami USG i powiedzial ze" nic nie widzi" .....dala tabletki na wywolanie okresu i inne cuda ...poronilam w 16 tygodniu :( a tak czekalismy na dzidzie

Kindzia - strasznie mi przykro :( Powiem Wam szczerze, że boję się, że jak będę w ciąży, lekarz czegoś nie dopatrzy i dzidziusiowi coś się stanie ::) To taka moja fobia, trochę na wyrost ::)

Kindzia -tak mi przykro a to wiedżma jedna a nie lekarz :mad: u mnie dziś 43 dzień cyklu -testy nic nie wykazały a w zeszłym tygodniu beta hcg i usg też nic ale moja gin twierdzi ,że mam czekać ,bo to może być bardzo wczesna ciąża i owulacje zdarzają sie nawet w dniu terminu miesiączki,tak potrafią sie przesunąć ::) -więc czekam do piątku i powtórze testowanko-jeśli nadal nic to wtedy idę z powrotem do gina.

LANA - tak bym chciała, żebyś była kolejną zafasolkowaną kobitką w naszym gronie :D Trzymam kciuki i czekam na wieści :)

Dziekuje wam za slowa pocieszenia.Teraz jestem bardziej ostrozna,i lekarza mam innego_Od tamtego wydarzenia minelo kilka lat,zdazylam sie pogodzic.Ale chce zebyscie mialy moje doswiadczenie za przestroge.
Powodzonka ;)

A mnie dziś zaczęło pobolewać podbrzusze na @ :mad: Jak ja tego nie lubię :mad: A zresztą, kto lubi?? ;) Czekam teraz na męża, aż wróci z pracy - obiad (a raczej obiado - kolacja) już gotowy :D

Miłego wieczoru, Dziewczyny :D

reklama
I sobota - i znowu zajęcia - grrr :mad: Tak mi się nie chce :( Na dodatek brzuch mnie pobolewa na @, jestem rozdęta, napompowana io jeszcze kilka doznań mało przyjemnych :mad: Oj, ciężki mam w tym miesiącu zespół napięcia przedmiesiączkowego ;)

Życze Wszystkim lepszego samopoczucia i udanego dnia :D

Do góry