reklama
A
Agnezzz
Gość
Dobranoc....
...........i dzien dobry ;D
...........i dzien dobry ;D
I ja również WITAM moje kochane kolezaneczki
Wczoraj byłam u gin 8t6d..ach cudowny widok
moja dzidzia stała na głowie-az lekarz sie smial..Pani tak..a ono odwrotnie(przygotowane jak do porodu-tylko znacznie wyzej
Powiedział, ze ciąza rozwija sie prawidłowo-super wyniki..achjestem szczesliwai zachwycona rownież zdjęciem usg..widać wszystko- zarys rązcek, nózek.glówkę, a nawet serduszko..-ktore tak szybciutko biło..
Wkleję poźniej fotke mojego maleństwa
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA!!!
Wczoraj byłam u gin 8t6d..ach cudowny widok
moja dzidzia stała na głowie-az lekarz sie smial..Pani tak..a ono odwrotnie(przygotowane jak do porodu-tylko znacznie wyzej
Powiedział, ze ciąza rozwija sie prawidłowo-super wyniki..achjestem szczesliwai zachwycona rownież zdjęciem usg..widać wszystko- zarys rązcek, nózek.glówkę, a nawet serduszko..-ktore tak szybciutko biło..
Wkleję poźniej fotke mojego maleństwa
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA!!!
A
Agnezzz
Gość
Cos tu dzisiaj cicho :
Pewnie odpoczywacie, albo gdzies powyjezdzalyscie...
Nie wiem czy wam juz pisalam, ale to tak a propos wpadek kontrolowanych i w ogole, w tv mowili, ze rok 2005 jest bardzo plodny. No wiec dziewczyny do dziela, zostalo 1.5 miesiaca do konca roku
Pewnie odpoczywacie, albo gdzies powyjezdzalyscie...
Nie wiem czy wam juz pisalam, ale to tak a propos wpadek kontrolowanych i w ogole, w tv mowili, ze rok 2005 jest bardzo plodny. No wiec dziewczyny do dziela, zostalo 1.5 miesiaca do konca roku
reklama
Podziel się: