reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

No tak - nie ma już nikogo na forum, a ja zamiast iść spać do mężusia nadrabiam zaległości w czytaniu ;) Już się żegnałam kilka razy i dalej siedzę :p

Ale teraz już naprawdę wyłączam kompa :D

DOBRANOC :D

10.gif

reklama
I ja również WITAM moje kochane kolezaneczki:)

Wczoraj byłam u gin 8t6d..ach cudowny widok:)
moja dzidzia stała na głowie-az lekarz sie smial..Pani tak..a ono odwrotnie(przygotowane jak do porodu-tylko znacznie wyzej:)
Powiedział, ze ciąza rozwija sie prawidłowo-super wyniki:)..ach:)jestem szczesliwai zachwycona rownież zdjęciem usg..widać wszystko- zarys rązcek, nózek.glówkę, a nawet serduszko..-ktore tak szybciutko biło:)..
Wkleję poźniej fotke mojego maleństwa:)
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA!!!

Rusałko bardzo się cieszę, że maleństwo rośnie zdrowo w Twoim brzuszku :) cieplutkie pozdrowionka dla Was :)

Rusałko - cudownie :D Już się nie mogę doczekać zdjęcia maleństwa :)

A Ty Izabelko - jak się czujesz i jak dzidzia - bardzo już dokazuje w brzuszku?? :)

Idę pod prysznic i spać :D Nie czuję się najlepiej, @ zaatakowała ze zdwojoną siłą :mad: ;)

Dobranoc, Dziewczynki :D

Słodkich snów :D

12.gif

Cos tu dzisiaj cicho ::)

Pewnie odpoczywacie, albo gdzies powyjezdzalyscie...

Nie wiem czy wam juz pisalam, ale to tak a propos wpadek kontrolowanych i w ogole, w tv mowili, ze rok 2005 jest bardzo plodny. No wiec dziewczyny do dziela, zostalo 1.5 miesiaca do konca roku :p

reklama
I faktycznie - strasznie tu dziś cicho ;)

Ja też uciekam - idę z pieskami na spacer, potem z mężusiem idziemy do knajpki ze znajomymi :)

Życzę wszystkim miłego wieczoru :)

Do góry