reklama
malaga
Fanka BB :)
AneczkaK pisze:Cień nadzieji oczywiscie jest
I tak trzymać!!!
Musi być fasolka
Elżbietka
mother of two sons&angel
LANO, nie ma, ale test ujemny. to chyba taka sama sytuacja jak u ciebie moze te nasze fasolki takie tajemnicze?? oby to były fasolki!!
LANA
Elżbietko faktycznie te nasze sytuacje są podobne i jakieś takie nie wyjaśnione testy negatywne @ -brak-hmmmm :- może faktycznie fasolki -tylko takie tajemnicze,albo w chowanego się z nami bawią ;D No u mnie kochane to juz dziś 41 dzień cyklu-no takiego to jeszcze u mnie nie było najdłuższy i jedyny raz trwał u mnie 34 dni a tak zawsze 29-30 dni. aLE TERAZ TO BEZ "JAJEK",ŻE TAK SIĘ WYRAŻE TO JUŻ LEKKIE PRZEGIĘCIE JEST ZE STRONY MOJEGO ORGANIZMU :
Elżbietka
mother of two sons&angel
no ja to kiedys miewałam długie cykle, ale ostatnio to były 26-31 dni, a dzisiaj jest 32 dzień cyklu i ani śladu po @. zreszte ciązowych objawów nie mam. a ty LANA??masz jakies pbjawy wskazujae na ciąze ewent??
ja to tylko zaczynam miec jakies dziwne zachcianki, wczoraj np poszłam na zakupy i idąc koło warzywniaka tak starsznie zapachniały mi ogórki, a ze nei wiedziałam jakie, to kupiła i kwaszonych i małosolnych ;D. zaszłam do drugiego sklepu i na widok koreczków śledziowych pociekął mi slinka, wiec tez kupiłam. no i zjadłąm koreczki razem z ogórkami i woda gazowąną popiłam. ale był wykop ;D ;D ;D
dzięuje wszystkim za zaciśniete piąstki!!
ja to tylko zaczynam miec jakies dziwne zachcianki, wczoraj np poszłam na zakupy i idąc koło warzywniaka tak starsznie zapachniały mi ogórki, a ze nei wiedziałam jakie, to kupiła i kwaszonych i małosolnych ;D. zaszłam do drugiego sklepu i na widok koreczków śledziowych pociekął mi slinka, wiec tez kupiłam. no i zjadłąm koreczki razem z ogórkami i woda gazowąną popiłam. ale był wykop ;D ;D ;D
dzięuje wszystkim za zaciśniete piąstki!!
LANA
Co do ewentualnych objawów to mam mdłości ale nie codziennie ale co drugi dzionek i nie rano a popołudniu lub wieczorem ale to może być też związane z moim żoładkiem więc nie nastawiam się ,że to objaw ciążowy-hi hi ;D mam mniejszy apetyt :-jak zazwyczaj,trudno stwierdzić i mam jakies takie problemy "kibelkowe"-{lużne kupki}że tak brzydko się wyraże :,aleto też może byc od żołądka,a przy okazji wzdęcia i odbijanie -ale zestaw-prawda : ;D
]
]
reklama
Podziel się: