reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Dzieńdoberek-dziewuszki  ;D Elzbietko a jak tam @ -nie ma?-mam nadzieje,że nie  ;D AneczkaK-u Ciebie chyba też nie ma @? U mnie też nadal nic -Trzymam kciukaski za Was kochane ;D

LANA - za Ciebie też trzymam!!! Może to jednak fasolka i badania to w końcu wykażą??
Elżbietko - może masz rację?? ;) To wkrótce tajemnicze fasolki się ujawnią :D

Elżbietko faktycznie te nasze sytuacje są podobne i jakieś takie nie wyjaśnione testy negatywne @ -brak-hmmmm ::)- może faktycznie fasolki -tylko takie tajemnicze,albo w chowanego się z nami bawią ;D No u mnie kochane to juz dziś 41 dzień cyklu-no takiego to jeszcze u mnie nie było najdłuższy i jedyny raz trwał u mnie 34 dni a tak zawsze 29-30 dni. aLE TERAZ TO BEZ "JAJEK",ŻE TAK SIĘ WYRAŻE TO JUŻ LEKKIE PRZEGIĘCIE JEST ZE STRONY MOJEGO ORGANIZMU ::)

no ja to kiedys miewałam długie cykle, ale ostatnio to były 26-31 dni, a dzisiaj jest 32 dzień cyklu i ani śladu po @. zreszte ciązowych objawów nie mam. a ty LANA??masz jakies pbjawy wskazujae na ciąze ewent??
ja to tylko zaczynam miec jakies dziwne zachcianki, wczoraj np poszłam na zakupy i idąc koło warzywniaka tak starsznie zapachniały mi ogórki, a ze nei wiedziałam jakie, to kupiła i kwaszonych i małosolnych ;D. zaszłam do drugiego sklepu i na widok koreczków śledziowych pociekął mi slinka, wiec tez kupiłam. no i zjadłąm koreczki razem z ogórkami i woda gazowąną popiłam. ale był wykop ;D ;D ;D

dzięuje wszystkim za zaciśniete piąstki!!

Co do ewentualnych objawów to mam mdłości ale nie codziennie ale co drugi dzionek i nie rano a popołudniu lub wieczorem ale to może być też związane z moim żoładkiem więc nie nastawiam się ,że to objaw ciążowy-hi hi ;D mam mniejszy apetyt ::)-jak zazwyczaj,trudno stwierdzić i mam jakies takie problemy "kibelkowe"-{lużne kupki}że tak brzydko się wyraże ::),aleto też może byc od żołądka,a przy okazji wzdęcia i odbijanie -ale zestaw-prawda ::) ;D

]

reklama
Elżbietko ale u Ciebie kochana taki estaw zachcianek -łojoj nie żle no jak dla mnie to "FASOLKA" ;D-nic innego nie może być ;D

Do góry