reklama
A
Agnezzz
Gość
Lepiej namow meza na "bez gumki"
Znacznie przyjemniejsze i nie trzeba sie martwic skad wytrzasnac te podziurawione, hihi ;D
A tak poza tym to dzien dobry wszystkim w ten sobotni poranek. :-*
Znacznie przyjemniejsze i nie trzeba sie martwic skad wytrzasnac te podziurawione, hihi ;D
A tak poza tym to dzien dobry wszystkim w ten sobotni poranek. :-*
zebrra
Potrójna mama :)
Tak, prezerwatywy są bleh..okropne..ja z kolei przez kilka lat używałam pigułki, ale w marcu odstrawiłam, no i teraz to juz oczywiście niczego nie używamy
Witajcie!ja i mezus prezerwatyw nie tolerujemy...kiedys bralam tabletki ale pozniej po stracie dzidzi do staran(prawie rok) niczym sie nie zabezpieczalismy tylko pilnowalismy dni plodne to napewno duzo przyjemniejsze niz meczenie sie z jakims kapturakiem....a najgorsze jest to ze w ciazy powinno sie stosowac przezerwatywy jak sie cierpni na infekcje
AneczkaK
mama bambulinkow
ja tez uzywalam pigulek przez pare lat ale teraz juz 2-3 nie biore.Przez ten czas niestety gumek uzywalismy Chociaz tez ich nie lubimy.Co najsmiesniejsze jak juz zdecydowalismy sie na dziecko to maz mial przez jakis czas" nerwice" :laugh: bo przeciez tyle czasu sie staralismy zeby nic sie tam nie dostalo a teraz zupelnie na odwrot hihi
Elżbietka
mother of two sons&angel
Aneczko, a jak tam u ciebie??kiedy testowanko??
AneczkaK
mama bambulinkow
sama nie wiem...chyba pojutrze jak dobrze pojdzie. Dzis juz bylam pewna ze to @ przyszla bo wczoraj wieczorem brzuch mnie mocno bolal a rano cos poczulam ze polecialo.Pobieglam do lazienki a tu nic tylko bialy sluzik : wczoraj w pracy caly czas mi sie w glowie krecilo i mialam zgage.Nie wiem ale chyba jak tak mocno boli brzuch jak na @ to pewnie @ i tak przylezie
malaga
Fanka BB :)
Agutku - na "bez gumki" nie ma szans - on lepiej wie ode mnie, kiedy mam dni płodne ;D ;D
A ja w sumie nie mam nic przeciwko gumkom - jedna zaleta - nic ze mnie później nie wycieka A mój mąż - chyba jak każdy facet - woli bez ;D
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY w ten piękny sobotni poranek
A ja w sumie nie mam nic przeciwko gumkom - jedna zaleta - nic ze mnie później nie wycieka A mój mąż - chyba jak każdy facet - woli bez ;D
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY w ten piękny sobotni poranek
reklama
Podziel się: