reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Dziękuję dziewczyny :-* :-* :-* :D

TO-LA - troszkę powodów do zazdrości mu dostarczam ;) A takie gumki to gdzie można kupić?? ;D ;D ;D

Ale jestem padnięta - jak to dobrze, że jutro nie muszę iść do pracy :D

reklama
Lepiej namow meza na "bez gumki" ;)
Znacznie przyjemniejsze i nie trzeba sie martwic skad wytrzasnac te podziurawione, hihi ;D

A tak poza tym to dzien dobry wszystkim w ten sobotni poranek. :-*

ja nigdy nie lubiłam prezerwatyw..nie mówiac juz o meżu:)..tab anty odpadały- bo mój organizm ich nietolerował:)..wiec ratowalismy sie jak mogliśmy:)

Witajcie!ja i mezus prezerwatyw nie tolerujemy...kiedys bralam tabletki ale pozniej po stracie dzidzi do staran(prawie rok) niczym sie nie zabezpieczalismy tylko pilnowalismy dni plodne:):) to napewno duzo przyjemniejsze niz meczenie sie z jakims kapturakiem....a najgorsze jest to ze w ciazy powinno sie stosowac przezerwatywy jak sie cierpni na infekcje:(:(:(:(

ja tez uzywalam pigulek przez pare lat ale teraz juz 2-3 nie biore.Przez ten czas niestety gumek uzywalismy :p Chociaz tez ich nie lubimy.Co najsmiesniejsze jak juz zdecydowalismy sie na dziecko to maz mial przez jakis czas" nerwice" :laugh: bo przeciez tyle czasu sie staralismy zeby nic sie tam nie dostalo a teraz zupelnie na odwrot hihi

sama nie wiem...chyba pojutrze jak dobrze pojdzie. Dzis juz bylam pewna ze to @ przyszla bo wczoraj wieczorem brzuch mnie mocno bolal a rano cos poczulam ze polecialo.Pobieglam do lazienki a tu nic tylko bialy sluzik ::) wczoraj w pracy caly czas mi sie w glowie krecilo i mialam zgage.Nie wiem ale chyba jak tak mocno boli brzuch jak na @ to pewnie @ i tak przylezie :(

Agutku - na "bez gumki" nie ma szans - on lepiej wie ode mnie, kiedy mam dni płodne ;D ;D

A ja w sumie nie mam nic przeciwko gumkom - jedna zaleta - nic ze mnie później nie wycieka :p A mój mąż - chyba jak każdy facet - woli bez ;D

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY w ten piękny sobotni poranek :D

reklama
Do góry