reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

I nie pojadę na grzybki jutro, jestem taka zła :mad: Dziś 28 dc, skurcze ustały - to jest taka cisza przed burzą :mad: Jak będę w pracy to mnie zaleje wstręciucha, albo właśnie jutro :mad: To wszystko siedzi w mojej głowie normalnie - sama tym głupim stresowaniem i myśleniem przestawiam sobie okres ::)

reklama
grrr...pisałam posta i mi go wcięło i musze od nowa :mad: :mad: :mad:

no dobra, to jeszcze raz.

Właśnie zobaczyłam na bieliźnie zabarwiony śluzik. To znak, że za kilka dni przyjdzie @. Wszystko by sie zgadzało bo zrobiłam sie złośliwa, uparta i niedotykalska >:D No i pewnie jak zwykle przyjdzie na weekend jak mam zjazd. Kumpele w zeszłym roku nabijały się ze mnie, że ja co chwilę jak była szkoła jechałam z @. Niecierpię tego.

Agutek - mamy tak samo - tzn. dostaję zawsze wtedy, kiedy nie chcę, mam zjazd, jadę na grzybki, itp. :D
Ja też się teraz zrobiłam uparta, niedotykalska i złośliwa >:D Wczoraj odrobinkę "poleciało", dziś już sucho ::) Może jeszcze jutro nie przyjdzie??? Ale by było super...

Haha malaga to my ciągniemy ten sam wózek ;)
Starania za kilka miesięcy, takie same objawy przedmiesiączkowe, jeszcze może @ dostaniemy w tym samym czasie ;D ;D ;D

ejjj dziewczyny tro jakas zmowa??? ja tez przed @ chodze jak bomba zegarowa. ;D nawet moj jedyny lyka wieczorna porcje witaminek jak grzeczny chlopczyk bez chowania sie pod koludre albo udawania ze spi.Wie ze w tym czasie mogloby to grozic smiercia albo trwalym kalectwem ;D

Mysle, ze to juz taka nasza kobieca uroda, ze wraz ze zmianami hormonalnymi zmieniaja sie nam nastroje. W koncu nie bez powodu istnieje powiedzenie "kobieta zmienna jest" ;)

Ja wlasnie jestem wkurzona na moj bank. Od piatku do dzisiaj rano robili jakies zmiany w numerach kont i systemie, przez co nie mialam dostepu do konta przez neta. Dzisiaj system ruszyl, ale jest tak przeciazony ze nie mam szans na zalogowanie sie. A musze zrobic przelewy. Nawet nie wiem ile kasy mam na koncie a byla wyplata i nie moge tego sprawdzic. No wsciekam sie, czwarty dzien bez dostepu :mad: :mad: :mad: >:D >:D >:D

reklama
Do góry