reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

malaga, fajny temat :D
moja dzidzia jest wlasnie taka "kontrolowana wpadka", a wlasciwie to ja mowie, ze jest nieplanowana, ale chciana :D
poprostu strasznie chcielismy miec dziecko i......stalo sie :D

zycze powodzenia, obys "wpadla" ;) :D :laugh:

reklama
ja mam w Lukasie...i normalnie nie narzekam, przelewy robie sama przez neta, sprawdzam tez stan konta...ale dzisiaj musze juz ponarzekac, bo 4 dni bez dostepu to juz stanowczo za duzo mimo tego, ze robia zmiane systemu..no bez przesady....

a jak tam minal dzionek malaga

ja wlasnie wrocilam dopiero do domu..prosto z pracy pojechalam do kosmetyczki i mam nowe pazurki i tylko to trzyma mnie troszke przy dobrym nastroju hihi...a poza tym strasznie zmeczona i chyba szybko pojde spac dzisiaj.

Agatatje pisze:
malaga, fajny temat :D
moja dzidzia jest wlasnie taka "kontrolowana wpadka", a wlasciwie to ja mowie, ze jest nieplanowana, ale chciana :D
poprostu strasznie chcielismy miec dziecko i......stalo sie :D

zycze powodzenia, obys "wpadla"  ;) :D :laugh:

Dzięki Agatatje :D I gratuluję :D
Ja już sama nie wiem, czy chciałabym teraz wpadki, czy lepiej czekać do tego "zaplanowanego" mięsiąca :D

Agutku - ja też dopiero co wróciłam z pracy - mam drugą zmianę. Dzieciaki mnie dziś wymęczyły ::) Zrobiłam obiad mężulkowi, ja zjadłam w przedszkolu, a teraz siedzę i szperam po necie ;) Zaraz nakarmię pieski i może tv obejrzę :) I pójdę spać, też się wcześniej położę, bo jutro jadę raniusieńko na grzybki :D

Eee, ja już wytrawna grzybiarka jestem ;D Zbieram tylko znane mi grzyby, a jeśli nie jestem pewna, sprawdzam w domu w atlasie - jeszcze się nie pomyliłam :D

Zdecydowałam się jechać na grzybki, bo wtręciucha @ się nie chce rozkręcić ::) Mam nadzieję, że jeszcze jutro będę mieć spokój, przynajmniej rano ;) Potem to już mi rybka :D Tak że trzymajcie kciuki, kochane dziewczyny :D :D

reklama
Do góry