reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Elżbietko - dziś 28 dc (zwykle mam 31-32 dniowe cykle), jeśli w przeciągu 4 dni nie dostanę okresu, to zrobię test. Na razie skurcze ustały, albo odzywają się rzadziej, bo nie zwracam już uwagi i sama nie wiem ::) Zabarwiony śluz obserwuję tylko na palcu, kiedy badam szyjkę macicy :-[ Ale czuję się tak jakby zaraz @ miała się rozszaleć ::)

reklama
Gdzieś ok. 18-19 dc pojawił się lekko zabarwiony śluz (przy badaniu położenia szyjki macicy) i od tamtego momentu miałam cały czas skurcze takie jak przed miesiączką ::) Te dwie rzeczy mnie zmyliły i oczywiście pomyślałam o bejbusiu, albo o tym, że cykl mi się skrócił ::) Widocznie się nie skrócił, tylko mój organizm troszkę szwankował ;) Jakoś już nie mam nadziei na dzidzię teraz.. Pewnie dostanę okres jutro, albo pojutrze, albo jeszcze później ;)

a więc Malaga trzymam wciaż piątaski!!
..ja sie totalnie poprzestawiałam..Padam juz o 18 zmeczoba pać..meza ciagnę tez..bo sama nie usnę..i o 20-21 śpimy juz twardym snem..:)niexle co?:)..ale za to czeste wstawanie do toalety..i pobudka o 6..... ::) ::)

Rusałko to masz tak jak ja jak położę sie sama to sę wiercę i wiercę zasnąć nie umiem :(
a jak przydzie moje kochanie to zaraz zasypiam może nawet siedzieć przy kompie byleby był blisko mnie

Malaga nie martw się skarbie ja też dołącze niedługo do Ciebie za kilka dni powinna sie pojawić i u mnie @ biore tylko jeszcze trzy dni luteine i powinno mnie zalać

reklama
malaga, no to widze, ze masz jednak tego pecha, zawsze @ przychodzi wtedy kiedy nie trzeba :(
ja tylko czekam jak mi wywali w sobote jak pojade do szkoly, cudo po prostu ;D

Do góry