reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
a ja myślałam,że tym razem się uda. i codzienne przytulanka (więc nie sposób przeoczyć ovu) i szczytowanka (więc "popychanie" plamniczków do celu) i nie myślenie o dzidzi ( wakacje! starałam się wrzucić na luz) i różne pozycje (i te bardziej i te mniej "płodne"-oby przyjemne) :)
a tu nic....
znowu @ przyszła. i to kilka dni przed czasem. zaskoczyła mnie. no i się spłakałam.

jak to jest,że są ludzie,którzy wpadają- ludzie,którzy tych dzieci na początku albo i do końca wcale nie chcą. a my-co możemy stworzyć fajne warunki, rodzinkę, ciepełko, otoczyć miłością- NIC.....

to dopiero/już trzeci cykl. ile jeszcze przed nami? aż strach się bać....

znikam do pracy.
buziaki Dziewczyny!

p.s. podeślijcie troszkę fluidków-może po małpie się nam uda? :laugh:

Witajcie, przyjmiecie do swojego grona NOWĄ???? Od 3 miesięcy staramy się o Maluszka i jak na razie nic i szybko nie będzie, bo okazało się, że moje cykle są bezowulacyjne, ale os nowego cyklu mam dostać leki które wystmlują ovu:) i mam nadzieje, że w końcu się uda, bo już nie moge się doczekać na Kruszynke.

#ania# witaj w szeregach :) .. zapraszam do watku glownego ;)

niuni fluidki na specjalne zamowienie ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziękuję bardzo bardzo za magiczne fluidki. mam nadzieję,że jak tylko @ mi minie, to z całą parą zaczniemy jakże przyjemne przytulanka..... :laugh:
przez tą małpę mam dziś dołek- wszystko powoduje u mnie płacz :( nie przepadam za taką sobą.

buziaki!

hej witam Wszystkie Staraczki !!!
Okres mi się spóźnia już 3 dni, ale nie mam odwagi zrobic testu ciążowego :( mam przeczucia, że i tym razem nic nam nie wyszło a to spóżnienie @ to tylko kwestia stresu i nerwów !!! Ostatnio jestem bardzo drażliwa i szybko się denerwuje no i jeszcze do tego nerwowa atmosfera w pracy i pewnie dlatego @ się spóżnia - choć gdzieś na dnie serca tlą się iskierki nadzieii, że może w końcu się udało !!! Nie robie testu - jeszcze zaczekam, jakby coś się zmieniło dam Wam znać !!! Mam bardzo obfity śluz - i nie wiem co to może oznaczać, no i bolą mnie piersi (same sutki) - dziwne bo nigdy tak nie miałam, ale mogą to być objawy okresu, ale też nie koniecznie!? W każdym razie - czekam !!! Pzdrawiam Wszystkich papapapa

reklama
211706fyq7.jpg

Do góry