reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
nie wiem czy chłopczykowe, ale mam duużo fluidków :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sorki Pandorka że się wcinam w Twój wątek ale właśnie wpadłam na chwilkę na forum po urlopie i chciałabym też złapać trochę fuidków pozytywnych może " dziweczynkowych" - wysyłajcie biorę wszystkie - i liczę na to, że tym razem się uda !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Wszystich starających się papapa

MagdaRybka pisze:
sorki Pandorka że się wcinam w Twój wątek ale właśnie wpadłam na chwilkę na forum po urlopie i chciałabym też złapać trochę fuidków pozytywnych może " dziweczynkowych" - wysyłajcie biorę wszystkie - i liczę na to, że tym razem się uda !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Wszystich starających się papapa

MadziuRybko kochana a jaki to moj watek? Taki sam dla wszystkich! No dobra ty lapiesz te dziewczynkowe a ja te chlopczykowe ;)

to jeszcze trochę :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no jak slicznie! Jak ich teraz nalapie tyle to nie dosc ze starczy mi na obecny cykl, w ktorym zafasolkuje, ;) to jeszcz na nastepnego dzidziolka, albo moze na dwa na raz?? ;D

łapię wszystkie jakie się da - tylko coś z tego łapania nie wychodzi :( ale poczekamy zobaczymy - może w końcu coś się odemieni - kto wie ?! ;) pozdrawiam papapapa

reklama
No to jeszcze od Nas chlopczykowe fluidki :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry