reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Ale się fluidków posypało ;D ;D ;D ;D ;D ;D Łapię oczywiście ;D ;D ;D ;D ;D

Vezyrku Pandorko Szybciutkiej i niezaplanowanej wpadeczki życzę... ;D ;D ;D ;D ;D Teścik to najwcześniej zalecają zrobić w dniu spodziewanej @....ale oczywiście im później tym lepiej :)

reklama
Tescik to podejzewam ze bedzie bardzo szybko robiony bo ciekawosc nas bedzie zjadala :)
Dzieki za fluidy (oby duzo meskich), chyba trzeba je zaczac zbierac ;) tak juz na zapas

Meskich bo moja Pandorka znalazla baaaardzo fajne ciuszki dla malego chlopczyka i mi sie bardzo spodobaly. A podrogie to ona zaczela mowic ze fajnie by bylo miec pierwszego chlopca. Wiec czemu nie :) Grunt aby sie zdrowe urodzilo :)

No to jak meskich fluidkow potrzeba ja mam ich od groma ;)

Zapraszam do lapania :D takich wypasionych ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry