reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Vezyrku witaj :) w babskim gronie ;D
wiesz cio ci powiem?? ze pigułki najlepiej odstawic 3 miesiace przed planowanym zajściem w ciąże, wiec sobie policzcie kiedy to wypada. i przez te 3 miechy trzeba jakos inaczej sie pozabezpieczac, chyab ze chcecie mieć za jednym strzałem dójeczke bobasków :)

reklama
Vezyrku Jak przeczytałam Twojego posta to aż mi się pychol uśmiechnął.... ;D Tak mało jest mężczyzn na ziemi tak angażujących się w staranka jak ty i jeszcze na nasze kochanym BB taki facet sie znalazł... ;D ;D ;D Normalnie super :)
Ponoć 2-3 miesiące po odstawieniu tabletek jest duża szansa na zajście w ciążę...ale najlepiej na ten temat poradzić się gina :) :) :)

Dziekuje wam wszystkim dziewczyny. :)
Co do wizyty u gina to ciezko bo jestesmy w Anglii a tutaj jak kobieta ma powiklania w ciazy to wtedy dopiero kieruja do ginekologa,tak to prowadzi lekarz ogolny i polozna. W klinice planowania rodziny lekarz powiedzial ze mozemy sie starac od razu po odstawieniu tabletek wiec wszystko teraz zalezy od nas :)
Dziekuje za mile komentarze, nie wiedzialem ze bede tak milo przyjety jako "rodzynek" :)
Pozdrawiam

Ja widze ze ten moj "rodzynek" to sie tu zadomowil na dobre. Strasznie "urosl" w sile, bo uwielbia byc chwalony. Jesli chodzi o gina to w Anglii faktycznie jest tak ze jesli kobiecie wydaje sie ze jest w ciazy idzie po prostu do swojego GP (General Practicioner- lekarz ogolny), cala ciaze prowadzi polozna z ktora przyszla mama spotyka sie raz w miesiacu. Jesli nie ma powiklan zdobyc skierowanie do gina jest niesamowicie ciezko. Pozdrawiam. I prosze tak nie chwalic tego mojego "rodzynka", bo bede miala Narcyza w domku. Buzka. Kocham Cie Vezyrku!

Pandorka Twój rodzynek zadomowił się u nas na dobre ;D ;D ;D ;D ;) A o Anglii się już nasłuchałam na forum...nie jest za fajnie ztym lekarzem i z USG... ::) ::) ::)

reklama
Do góry