reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Agutek pisze:
malaga widze, ze zmienilas swoj podpis. A suwaczka juz nie bedziesz miala ???

Zmieniłam, bo pomyślałam, że może wśród babyboomowiczek znajdzie się jakaś miłośniczka psiaków ;) Zwłaszcza tych biednych, schroniskowych. Ja sama ma dwa :)
To ma na pewno większy sens niż mój suwaczek...

reklama
Elżbietko :)...jaki piękny suwaczek :) ;) :)...to są te jajeczka co je będziesz wysiadywać na fasolkę?? ;D ;)

Ju pisze:
mam nadzieje,że w końcu ktoś przerwie tą złą passe... może ja.... :):):):)

Och...Julinka...przerwij, przerwij :)...bo ta passa bez wpadek trwa już zbyt długo ::)

malaga pisze:

Malaguś masz bardzo dobre serduszko... :)

Agutek pisze:
Elzbietko - zobacz na moj suwaczek. Jeszcze tyle trzeba czekac kurde felek ::)

Agutku...cierpliwości ;)...za troche ponad 2 tygodnie będziesz miała 1 z przodu :D...i za niedługo myk do staraczek... ;D ;D ;D

Elżbietko...sama nie wiem co i jak ::)...od rana czułam że @ sie zbliża ale dopieo koło południa było jakieś małe plamienie...no i ustało...teraz patrzyłam że coś tam na wkładce jest...tak jakby śluzik zabarwiony...hmmm...od czasu do czasu ból jajnika i brzusio pobolewa...

Przeważnie miałam tak że jak czułam że @ to od razu mnie zalewało a dziś bawi się ze mną w ciuciubabkę... ::)
Ale nastawiam się na zalewanie albo w nocy albo jutro...w każdym razie psychizni jestem nastawiona na @...niestety...

malaga pisze:
Agutek pisze:
malaga widze, ze zmienilas swoj podpis. A suwaczka juz nie bedziesz miala ???

Zmieniłam, bo pomyślałam, że może wśród babyboomowiczek znajdzie się jakaś miłośniczka psiaków ;) Zwłaszcza tych biednych, schroniskowych. Ja sama ma dwa :)

Bardzo ladny gest :) No ale nic nie stoi na przeszkodzie wrzucic jeszcze suwaczek ;)

monika3 pisze:
Agutek pisze:
Elzbietko - zobacz na moj suwaczek. Jeszcze tyle trzeba czekac kurde felek ::)

Agutku...cierpliwości ;)...za troche ponad 2 tygodnie będziesz miała 1 z przodu :D...i za niedługo myk do staraczek... ;D ;D ;D

monika3, ty to jestes spryciara , rzeczywiscie bedzie jedyneczka. Nie pomyslalam o tym ;D Jupi :p

reklama
Do góry