reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

A juz widze - 2 cykle!

Moniko- to sa dopiero dwa cykle, o zadnych badaniach nie mysl! To stanowczo za wczesnie...ni doszukuj sie u siebie chorob itp. po prostu nie za kazdym przytulaniem zachodzi sie w ciaze, wiec moja rada : zadnych badan jeszcze dobrych pare miesiecy ;)

reklama
Agutku...jesteśmy małżenstwem od 2 lat i 4m-cy...i przez cały czas nie zabezpieczaliśmy się...przez półtora roku "stosowaliśmy stosunek przerywany"... ::)
Liczyłam dni płodne ale tak pi razy drzwi i napewno dochodziło do przytulanek w czasie owu i to nie raz...
Zaznaczyłam że staramy sie od 2 cykli bo wtedy mój mąż powiedział "tak, chce dzidziusia"...po czym zmienił zdanie ale tak w połowie...bo sam nie wie ::) wrrr...
Czyli można powiedzieć że od ponad roku "jazda bez trzymanki"...tylko że bez efektów... :( :( :(

Ale stosunek przerywany, a wiec z 60% szans zabieralas sobie od razu bo nie dopuszczalas do "tankowania".
Ja nadal potrzymuje zdanie, ze jeszcze za wczesnie na badania, bo normalnie tak w 100% staracie sie dopiero od niedawna.
Ale jesli ma ci to pomoc to zrob sobie badanka, bo najwazniejsza jest tutaj zdrowa psychika i jesli badania ci ja uspokoja to lepiej przetestowac sie. :)

moniko3, najlepeij by było zbadac na początek armię męża, ale skoro on podchodzi do tego tak troche niepwenie, to poczekaj jeszcze troche...
przyjdzie dzeiń kiedy bedzie pewny ze chce, a nawet bedzie chciał bardziej niz ty!! u mnie tez maz na poczatku nie chciał, ja piguły odstawiłam to on zacząl cyrki odstawiac i różniaste metody antykoncepcji wymyślac. ale szybko mu przeszło ijak dojrzal do myśłi o dziecku, to teraz wiecej o tym gada niz ja ::)

Czyli co moje Kochane?? :) Poczekać jeszcze trochę??

Najbardziej boję się tego że później będę sobie wyrzucać że gdyby...co nie daj Boże...coś było nie tak to że wcześniej nic nie zrobiłam... ::) :(

Hmmm...może faktycznie jeszcze poczekam ze 2 cykle...tym bardziej że teraz mam 23 dniowe cykle więc to nie za dużo czasu...a może w tym czasie mężuś jakoś się dogada sam ze sobą... ::)

Ja mowie : poczekaj jeszcze :p :p :p
Jestem pewna, ze w miedzyczasie zajdziesz w ciaze i nie beda ci potrzebne zadne badania ;D

Dzięki Agutek :)...wiem z doświadczenia że Twoje rady skutkują ;D ;D ;D
Jedna...dotycząca milczenia na temat dzidziuśka poskutkowała...więc ::) ;D...hihihi...

reklama
Elzbietko w tym cyklu rzuc sie na meza (sexy bielizna i romantyczny wieczor najlepiej w otoczeniu innym niz tradycyjnie :p ) - a za miesiac zobaczysz ze bede efekty - 2 kreseczki na tescie ;) ;)

Do góry