reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Mi jak źle chodził... to poprostu jakimś cudem czas przeskoczył z śr. europejskiego na jakiś inny.

No wlasnie jemu dzisiaj rano cos odbilo...powinien chyba dzisiaj wskazywac 2 miesiace i 16 dni...a on przeskoczyl na 19 ::) Glupi :mad:

Agutek widze ze wczorajszy dzien mialas taki sam jak ja  ::) .. eHH .. ale i takie dni czasem sa potrzebne :) ... buziaki :-*

Witajcie Wpadkowiczki :) :) :)

Cześć Malaga, Agutek, MoniQa (hmmm...we Wpadkowiczkach chyba tylko z symaptii do nich) :D :D :D

Nie piszę zbyt często do Was ale cały czas Was podglądam...tak że jestem na bieżąco i wiem że wpadki kontrolowanej jak nie było tak nie ma...ojjj...dziewczynki do robotki...hihihi....

reklama
Czesc, dopiero teraz udalo mi sie wejsc na forum. Poza tym chyba cos nie dzialalo..bo nie chcialo mi sie jakis czas temu wlaczyc.

Mam nadzieje, ze dzionek jakos milo mija...

Do góry