reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Sprawdzalam na innych stronach suwaczki i tyle samo dni mi pokazuja, wiec wniosek jest jeden- wczesniej cos suwackzowi sie pomerdalo i zle policzyl. :mad:

reklama
malaga pisze:
A propo "wpadki" ;)
I ja i mój mąż bardzo chcemy mieć dzidziusia :)
Niestety w takiej sytuacji finansowej, w jakiej jesteśmy, trudno nam jest zdecydować się "świadomie" na dziecko ;) Wiemy natomiast, że gdyby się pojawiło byłoby ciężko, ale "jakoś" dalibyśmy sobie radę. Postanowiliśmy zrezygnować z dotychczasowej antykoncepcji i opierać się wyłącznie na naturalnych metodach. Troszeczkę zdajemy się na "los". Jeżeli zajdę w ciążę to będziemy się bardzo cieszyć, jeśli nie - nie będziemy rozpaczać (przynajmniej na razie ;) ).

Ja dołączam sie do wpadowiczek :)
Jestem praktycznie w tej samej sytuacji co ty tylko, że nie jesteśmy z moim chłopaczkiem jeszcze małżeństwem :)
monika3 mam nadzieje,że w końcu ktoś przerwie tą złą passe... może ja.... :):):):)

Agutek ja też nie umiałam wejść na forum :(
Ale teraz jak już weszłam to nie wychodze, bo chyba zwariuje jak znowu nie będzie chciało wejść... >:D

malaga widze, ze zmienilas swoj podpis. A suwaczka juz nie bedziesz miala ???

Julinko witaj wsrod wpadkowiczek. Moze rozpoczniesz serie wpadek, bo u nas od dawna zastoj jest.

Ha.... no to by byla niespodzianka, tylko trudna w realizacji jak sie czlowiek jednak kontroluje.
Ale moze ty nas zaskoczysz co :p

reklama
Do góry