A
Agutek
Gość
Sprawdzalam na innych stronach suwaczki i tyle samo dni mi pokazuja, wiec wniosek jest jeden- wczesniej cos suwackzowi sie pomerdalo i zle policzyl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malaga pisze:A propo "wpadki"
I ja i mój mąż bardzo chcemy mieć dzidziusia
Niestety w takiej sytuacji finansowej, w jakiej jesteśmy, trudno nam jest zdecydować się "świadomie" na dziecko Wiemy natomiast, że gdyby się pojawiło byłoby ciężko, ale "jakoś" dalibyśmy sobie radę. Postanowiliśmy zrezygnować z dotychczasowej antykoncepcji i opierać się wyłącznie na naturalnych metodach. Troszeczkę zdajemy się na "los". Jeżeli zajdę w ciążę to będziemy się bardzo cieszyć, jeśli nie - nie będziemy rozpaczać (przynajmniej na razie ).