reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Sprawdzalam na innych stronach suwaczki i tyle samo dni mi pokazuja, wiec wniosek jest jeden- wczesniej cos suwackzowi sie pomerdalo i zle policzyl. :mad:

reklama
malaga pisze:
A propo "wpadki" ;)
I ja i mój mąż bardzo chcemy mieć dzidziusia :)
Niestety w takiej sytuacji finansowej, w jakiej jesteśmy, trudno nam jest zdecydować się "świadomie" na dziecko ;) Wiemy natomiast, że gdyby się pojawiło byłoby ciężko, ale "jakoś" dalibyśmy sobie radę. Postanowiliśmy zrezygnować z dotychczasowej antykoncepcji i opierać się wyłącznie na naturalnych metodach. Troszeczkę zdajemy się na "los". Jeżeli zajdę w ciążę to będziemy się bardzo cieszyć, jeśli nie - nie będziemy rozpaczać (przynajmniej na razie ;) ).

Ja dołączam sie do wpadowiczek :)
Jestem praktycznie w tej samej sytuacji co ty tylko, że nie jesteśmy z moim chłopaczkiem jeszcze małżeństwem :)
monika3 mam nadzieje,że w końcu ktoś przerwie tą złą passe... może ja.... :):):):)

Agutek ja też nie umiałam wejść na forum :(
Ale teraz jak już weszłam to nie wychodze, bo chyba zwariuje jak znowu nie będzie chciało wejść... >:D

malaga widze, ze zmienilas swoj podpis. A suwaczka juz nie bedziesz miala ???

Julinko witaj wsrod wpadkowiczek. Moze rozpoczniesz serie wpadek, bo u nas od dawna zastoj jest.

Ha.... no to by byla niespodzianka, tylko trudna w realizacji jak sie czlowiek jednak kontroluje.
Ale moze ty nas zaskoczysz co :p

reklama
Do góry