reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Agutek pisze:
malaga pisze:
Agutek pisze:
malaga widze, ze zmienilas swoj podpis. A suwaczka juz nie bedziesz miala ???

Zmieniłam, bo pomyślałam, że może wśród babyboomowiczek znajdzie się jakaś miłośniczka psiaków ;) Zwłaszcza tych biednych, schroniskowych. Ja sama ma dwa :)
To ma na pewno większy sens niż mój suwaczek...

Bardzo ladny gest :) No ale nic nie stoi na przeszkodzie wrzucic jeszcze suwaczek ;)

Agutku - suwaczek już się nie zmieści..

A czy mam takie dobre serduszko? Nie wiem.. Zawsze mnie wzruszał los psiaków, tych biednych, chorych, starych, brzydkich, takich na których zwiedzający schronisko nawet oka na chwilę nie "zawieszą" :( I takie dwa psiaki przygarnęłam. Żałuję, że nie mogę więcej..

reklama
malaga pisze:
Agutek - Ty nie narzekaj, bo niedługo zaczynasz ostrą jazdę bez trzymanki :p ;D ;D ;D ;D

Hahahahahaha ;D ;D ;D
A pamietasz jak byl pazdziernik i wrzucilysmy sobie suwaczki i bylo u mnie ponad 7 m-cy czekania ??? :p

Agutek pisze:
malaga pisze:
Agutek - Ty nie narzekaj, bo niedługo zaczynasz ostrą jazdę bez trzymanki :p ;D ;D ;D ;D

Hahahahahaha ;D ;D ;D
A pamietasz jak byl pazdziernik i wrzucilysmy sobie suwaczki i bylo u mnie ponad 7 m-cy czekania ??? :p

Pamiętam ;) Ale u Ciebie ta liczba się sukcesywnie zmniejsza, a u mnie się niestety inaczej poukładało...

malaga pisze:
Agutek pisze:
malaga pisze:

Hahahahahaha ;D ;D ;D

Pamiętam ;) Ale u Ciebie ta liczba się sukcesywnie zmniejsza, a u mnie się niestety inaczej poukładało...

Ale w sierpniu ulozy sie dobrze i bedziesz szczesliwa, ze od wrzesnia zaczynasz starania!

Witam Panie Wpadkowiczki :) :) :)

Humorek mi sie poprawił od nowych fasolek :) :D :)...ach...tyle szcześcia... :D

A ja do Was "uderzam " po poradę ::) ;)...uważam że to najwyższy czas porobić badanie dlaczego nie mogę zajść w ciążę...ale jak przekonać do tego męża skoro on nie wie czy chce dzidzię...
jak do tej pory temat dziecka był przemilczany...dla dobra sprawy...i teraz nie wim jak go podejść...

Co radzicie dziewczyny???

reklama
Do góry