reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Hej co sie stalo z naszymi suwaczkami?? Mialam 2 miesiace i 17 dni...a wskoczylo na 2 miesiace i 19 dni.. o co chodzi ???

reklama
Witam dziewczeta :)

Wstalam dzisiaj lewa noga .. zbieram sie do pracki ... buu ... nie chce mi sie ;)

Agutek ja kiedys mialam 3 lata po slubie  na suwaczku .... ::) A tak poza tym , wystarczy ze my wiemy ze zostalo 2 miesiace i 17 dni :) a suwaczek to tylko formalnosci ;) ... pozdrawiam i milej pracki :-*

Do uslyszenia :)

Agutek no dla jego dobra lepiej zeby zmadrzal, bo jak nie to go sila potraktuj ;) ;D

Okiej zmykam do pracki :)

MIlego dnia dziewczeta :)

Helllo dzieczyny!!!!!
Myslałam że sobie poklikam dziś z Wami-a tu guzik-z pracy wzywają-tylko człowiek pokaże się na gg i już go mają. ;-(
No ale jest plus tego-ponoć mają dla mmnie etacik!!!! Hurra!!TYlko musze ta prace mgr miec napisana!!!!! Ale nie zapeszam-tak wiec cicho sza!!!!

Gratuluję, Agatek :) Ja się dowiem dopiero pod koniec sierpnia, czy mam etat czy nie ::) Jeszcze tyle czekania...

Elżbietka pisze:
malaga , to teraz na wstrzymanie musisz wziac, az do wrzesnia :(. współczuje ci :/

No niestety, nic nie poradzę :( Strasznie mi żal, ale z drugiej strony - to ogromna szansa dla mnie - również na dziecko ::)

reklama
Nie smutkaj się Malaguś!!!! Im dłużej czekasz tym bardzie to doceniasz!!! A i powód tez jest prawdziwy i bardzo odpowiedzialny.
Ja też czekam do czerwca!

Do góry