reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Agutku...co do LOST'a to jak zaczniesz oglądać to tak się wciągniesz że nie będziesz mogła doczekać się kolejnych odcinków...ja tak w każdym razie miałam

Hmm...najpierw musialabym skumac o co chodzi. Czy moze ktos mi wytlumaczyc ???

a ja nie mam pojecia o czym piszecie.
nie mam telewizora, al emoze niedługo jakis sie znajdzie. mój maz nie chce zwykłago tylko plazmowy, a na razei kaski nie ma na jego wymarzony (czyli z wielkim ekranem. po co nie wiem, skoro mamy rzutnik multimedialny) ::) ::)

MoniQa pisze:
Agutek nie bede tlumaczyc bo jeszcze bardziej bys sie zakrecila ;D ... ale podsylam linka do stronki o LOST :)

http://chaotic.blox.pl/html;jsessionid=76523F31E2731287B6EF1D6319A09980.ib3tom2

i forum poswiecone serialowi

http://lost.er.pl/

;D ;D .. mielgo wdrazania , mam nadzieje ze Cie wciagnie jak mnie i Monisie :p

Jak znajde chwile czasu to tam zajrze :) Dzieki!

Elżbietka pisze:
a ja nie mam pojecia o czym piszecie.
nie mam telewizora, al emoze niedługo jakis sie znajdzie. mój maz nie chce zwykłago tylko plazmowy, a na razei kaski nie ma na jego wymarzony (czyli z wielkim ekranem. po co nie wiem, skoro mamy rzutnik multimedialny) ::) ::)

Plazma to jest cos, nam tez sie kiedys marzy, ale najwazniejsze w tym zdaniu jest wlasnie slowo ''kiedys''. Co do rzutnika to problem tkwi w tym, ze ich lampy dosc szybko sie przepalaja, dlatego warto z glowa je wykorzystywac. :)

A ja mam od wczoraj huśtawkę nastrojów - znak, że okres się zbliża ::) Jakaś taka zdołowana jestem.. Jak ja tego nie lubię!! :mad: Zawsze przed okresem jestem taka zdołowana, smutna, płaczliwa.. :mad: Do tego to wiatrzysko ::)

Uciekam do pracy..

Miłego dnia, dziewczęta :)

malaga , to teraz na wstrzymanie musisz wziac, az do wrzesnia :(. współczuje ci :/

Agutku, wlasnie - kiedys ::) ::). rzutnik jeszcze działa, lampa sie nei martwie, bo mamy powazne ;) znajomosci w HP i tam nam załatwiają za symboliczną kwotę :)

Agnieszka18 pisze:
Dziewięć odcinków drugiej serii można znależć w necie - powodzenia w poszukiwaniach
:laugh: :laugh: :laugh:

Maz powiedzial, ze do konca tygodnia zalatwi mi pierwsza serie na dvd, to sobie obejrze jak zakonczy mi sie sesja ;)

malaga znam ta hustawke nastrojow bardzo dobrze ;)

reklama
Już dziś mam lekkie plamienie i typowe skurcze w dole brzucha, także i tym razem mi się upiecze i nie będzie już @ jak będę mieć zajęcia na uczelni :D

monika3 pisze:
Witaj Malaguś...ojjj...zaniedbałaś się ostatnio na BB ::)...no ale z uwagi na nadmiar zajęć wybaczamy Ci ;) :D najważniejsze że szykuje się stała praca dla Ciebie :D

Nadal mam sporo roboty, niestety.. A może i dobrze, bo nie myślę tyle??

Uciekam do spania :) DOBRANOC :D

Do góry