reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

malaga no to rzeczywiscie mal tchorz i akrobata z twojego pieska ;)

No i jak tam dzisiaj humorki dopisuja? Ja od wczoraj zaczelam po raz trzeci akcje "nauka". ::)
Poza tym nic nowego, czekam na plodne dni zeby znowu dostac szalu hihi ;D

anusia79 kuruj sie mocno i wracaj do zdrowka jak najszybciej!

reklama
witam dziewczyny :)
Nudząc sie z ranka postanowiłam do was zajrzeć bo już dawno nie byłam. Brak czasu, całodzienne nudności, chętnie sie tym ostatnim z kimś podzielę ;). Zresztą pewnie nie będę musiała bo niedługo kazda z was bedzie miala takie umilenie dnia ;D
Malaga świetny psotnik z tego twojego pieska, może zniesie nastepną wizytę lepiej.
Agutek dawno nie widzialam twojego suwaczka no i proszę już masz same 2 na nim a pamiętam jak byla 6. Jak ten czas leci

Dziewczynki fajne macie psiaki-psotniki ;)
cleo ja bym chętnie wzięła nudności oby tylko fasolke mieć :) na pewno niedługo ci minąa będziesz jeszcze je wspominać :)

cleo28 pisze:
Agutek dawno nie widzialam twojego suwaczka no i proszę już masz same 2 na nim a pamiętam jak byla 6. Jak ten czas leci

Mi sie wydaje, ze czas sie wlecze. Ale masz racje - niedawno bylo 6 z przodu :)
A tobie cleo28 zycze abyc sie czula coraz lepiej i nudnosci zostawily cie w spokoju ;)

Witajcie Wpadkowiczki :) :) :)

Dawno do Was nie zaglądałam ;)...dokładnie jeden dzień ;D

Malaga...faktycznie ten Twój psiak to jest cwaniaczek ;) :D

Agutku...dalej stosuję twoją metodę ;) :)...i co prawda mąż jeszcze nic nie wspomniał o dziecki...ale przynajmniej jest spokój...bo ja sie nie wkurzam na niego a on na mnie ::) ::) ::)

Elżbietko...rekordzistko...no i dlaczego ta @ za nic w świecie nie chce do ciebie przyjść ??? Może trzeba ją potraktować jeszcze inym sposobem ::)...coś wspominałaś o zastrzykach, prawda??

Miłego wieczorku i wocnej nocki dziewczynki :) :) :)

P.S. Malaga...ty chyba tez jesteś fanką LOST...no bo dzisiaj serialek...

monika3 pisze:
[Agutku...dalej stosuję twoją metodę ;) :)...i co prawda mąż jeszcze nic nie wspomniał o dziecki...ale przynajmniej jest spokój...bo ja sie nie wkurzam na niego a on na mnie ::) ::) ::)

No to najwazniejsze, spokoj odgrywa duza role w staraniach o fasolke ;) Ja oczywiscie sama kiepsko potrafie stosowac ta metode, bo mi sie geba nie zamyka. Na szczescie maz dzielnie jeszcze mnie slucha, ale oczywiscie zapewne do czasu. Nazbiera sie tego i znowu sie zirytuje ;) Poki co korzystam i peplam, peplam, peplam O0

monika3 pisze:
P.S. Malaga...ty chyba tez jesteś fanką LOST...no bo dzisiaj serialek...

A co to jest w ogole to LOST ??? Co to za serial ???

Ale numer, w poprzednim poscie chcialam napisac ze "maz mnie w y s l u c h u j e" i forum wyrzucalo mi kilka literek z tego wyrazu....zgadnijcie jakich. ;) A ja jak debilka trzy razy poprawialam ten wyraz bo ciagle mi zjadalo literki. W koncu sierota sie skapnelam ze chodzi o ten niby brzydki wyraz i zamienialam je na "slucha" ;D
Niby fajny pomysl, ze zabrania uzywania przeklenstw, ale glupota ze wylapuje literki z zupelnie innych wyrazow...bo przeciez ja nie przeklinalam ::)

reklama
Do góry