reklama
A
Agutek
Gość
Halo halo jest tu ktos?
Rany julek, ale zimnica na dworze : Niech przyjdzie wreszcie wiosna ;D
Czy ktoras ma moze jakies dobre wiesci, jakies objawy ciazowe, a moze 2 kreseczki na tescie. Oj przydaloby sie troche u nas fuidow ciazowych, przydalo....
Rany julek, ale zimnica na dworze : Niech przyjdzie wreszcie wiosna ;D
Czy ktoras ma moze jakies dobre wiesci, jakies objawy ciazowe, a moze 2 kreseczki na tescie. Oj przydaloby sie troche u nas fuidow ciazowych, przydalo....
Elżbietka
mother of two sons&angel
witaj Agutku!!
no ja to nie mam ciążowych wiesci, @ tez nie :
no ja to nie mam ciążowych wiesci, @ tez nie :
A
Agutek
Gość
Oj cos trzeba dac tej twojej @ porzadnego kopa. Wstydzi sie, boi czy jak. Juz moglaby przyjsc nie ?
Elżbietka
mother of two sons&angel
no juz dostała 20kopów w postaci 20 tabl orgametrilu (progesteron) i nie ma nadal : : :
cycole za to czuję
cycole za to czuję
A
Agutek
Gość
No to zycze ci aby przyszla jak najszybciej, zeby twoja meka juz dluzej nie trwala. A czucie cycolow to dobry znak
hey dziewczyny...
dzieki za milutkie powitanie...
jeszcze sie tu troszke gubie, mam nadzieje, ze mi to wybaczycie...
jesli chodzi o moje starania, to narazie chyba nic z tego nie bedzie, bo własnie dopada mnie paskudna grypa...brrr...a wszystko przez ten malutki mrozik za oknami...
pozdrawiam wszystkie, pa
dzieki za milutkie powitanie...
jeszcze sie tu troszke gubie, mam nadzieje, ze mi to wybaczycie...
jesli chodzi o moje starania, to narazie chyba nic z tego nie bedzie, bo własnie dopada mnie paskudna grypa...brrr...a wszystko przez ten malutki mrozik za oknami...
pozdrawiam wszystkie, pa
Elżbietka
mother of two sons&angel
oj znam przypadki gdzie grupa pomogła z zafasolkowaniu, i to u pani która 2 lata sie starała nic . a lekka temp podhodowała piekne jajeczko
Elżbietka
mother of two sons&angel
DOBRANOC, SŁODKICH I KOLOROWYCH SNÓW*!*!*!*
reklama
kajda
szczęśliwa żona i mama
Cześć dziewczyny
Mam nadzieje, ze mrozy za oknem i to ze siedzimy wiecej w domku zaowocują niebawem zwiekszeniem przyrostu naturalnego, do czego na pewno my staraczki się przyczynimy, hihi ;D Czekam na pozytywne wiesci od was wszystkich
Ja staram się w tym cyklu wyluzować i oddawać przyjemnościom przytulanka z mężem..
Elżbietka przeglądalam Twoją stronke, bardzo oryginalna, ciekawe rzeczy... trzymam kciuki za to żeby przyszła jak najszybciej@
Agutek ja na razie wieści ciązowych nie mam, dopiero 10 dz. cyklu i zaczynam staranka :laugh:
Anusia 79, witaj- ja tez jestem nowa i zielona w tej materii, mam nadzieje, ze bedziemy sie razem wdrażać Nie daj się grypie!!! Do łożeczka i szybkie kurowanko!!!
Pozdrawiam was wszystkie i miłej nocki, pa
Mam nadzieje, ze mrozy za oknem i to ze siedzimy wiecej w domku zaowocują niebawem zwiekszeniem przyrostu naturalnego, do czego na pewno my staraczki się przyczynimy, hihi ;D Czekam na pozytywne wiesci od was wszystkich
Ja staram się w tym cyklu wyluzować i oddawać przyjemnościom przytulanka z mężem..
Elżbietka przeglądalam Twoją stronke, bardzo oryginalna, ciekawe rzeczy... trzymam kciuki za to żeby przyszła jak najszybciej@
Agutek ja na razie wieści ciązowych nie mam, dopiero 10 dz. cyklu i zaczynam staranka :laugh:
Anusia 79, witaj- ja tez jestem nowa i zielona w tej materii, mam nadzieje, ze bedziemy sie razem wdrażać Nie daj się grypie!!! Do łożeczka i szybkie kurowanko!!!
Pozdrawiam was wszystkie i miłej nocki, pa
Podziel się: