reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Halo halo jest tu ktos?
Rany julek, ale zimnica na dworze ::) Niech przyjdzie wreszcie wiosna ;D
Czy ktoras ma moze jakies dobre wiesci, jakies objawy ciazowe, a moze 2 kreseczki na tescie. Oj przydaloby sie troche u nas fuidow ciazowych, przydalo.... :p

hey dziewczyny...
dzieki za milutkie powitanie... :)
jeszcze sie tu troszke gubie, mam nadzieje, ze mi to wybaczycie...
jesli chodzi o moje starania, to narazie chyba nic z tego nie bedzie, bo własnie dopada mnie paskudna grypa...brrr...a wszystko przez ten malutki mrozik za oknami... ;)
pozdrawiam wszystkie, pa

reklama
Cześć dziewczyny;)
Mam nadzieje, ze mrozy za oknem i to ze siedzimy wiecej w domku zaowocują niebawem zwiekszeniem przyrostu naturalnego, do czego na pewno my staraczki się przyczynimy, hihi ;D Czekam na pozytywne wiesci od was wszystkich
Ja staram się w tym cyklu wyluzować i oddawać przyjemnościom przytulanka z mężem..

Elżbietka przeglądalam Twoją stronke, bardzo oryginalna, ciekawe rzeczy...;) trzymam kciuki za to żeby przyszła jak najszybciej@

Agutek ja na razie wieści ciązowych nie mam, dopiero 10 dz. cyklu i zaczynam staranka :laugh:

Anusia 79, witaj- ja tez jestem nowa i zielona w tej materii, mam nadzieje, ze bedziemy sie razem wdrażać :) Nie daj się grypie!!! Do łożeczka i szybkie kurowanko!!!

Pozdrawiam was wszystkie i miłej nocki, pa

Do góry