reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Elzbietko jak tam twoj @ ??? Przyszedl w koncu ?

A jak reszta dziewczyn? Jak wasze samopoczucie? U mnie ok. Na suwaczku coraz mniej dni, a i zbliza sie owulacja - szkoda tylko, ze kolejna, ktora bedzie zmarnowana. Ale coz takie zycie ;) Odbije to sobie wkrotce :p

reklama
Witam :)
Agutku, rzeczywiście niewiele juz zostało,ale rozumiem Cie doskonale, jak ja miałam ostatnio owulację to dosłownie szalałam ;) Ach te hormony...

Witam dziewczeta :)

Dzisiaj humorek i nastroj o niebo lepszy niz wczoraj :) ... ja weekend zaczelam juz wczoraj ;) tyle ze wczorajszy dzien byl troche nie fajny , ale naszczescie juz sie skonczyl :)

Agutek LOST to super serial :) ... grupa rozbitkow znajduje sie na wyspie ... kazdy z innej beczki ( oszusci, mordercy, lekarze, itd) razem musza przetrwac... na wyspie dochodzi do dziwnych zdarzen ... jest to cos w rodzaju serialu sensacyjno- thillerowatego ;D ... naprawde swietny :) polecam ... zaczela sie juz druga seria , leci na AXN w niedziele o 20stej , a pierwsza seria w tygodniu, ale nie wiem kiedy bo juz ja widzialam i czekam tylko na niedzielne seanse ;)

madziujka pisze:
Agutek witaj!!!
Odbijesz sobie to na całego!!!! A i ten czas czekania Ci się wynagrodzi!! :)

No mam nadzieje, ze wynagrodzi bo jak nie..... >:D

i pisze:
Witam :)
Agutku, rzeczywiście niewiele juz zostało,ale rozumiem Cie doskonale, jak ja miałam ostatnio owulację to dosłownie szalałam ;) Ach te hormony...

No wlasnie...hormony. Ja wariacji dostaje :) W marcu minie rok jak tak poczulam pierwsze oznaki instynktu....i czekam i czekam wciaz :( Mam nadzieje, ze sie doczekam

MoniQa pisze:
Agutek LOST to super serial :) ... grupa rozbitkow znajduje sie na wyspie ... kazdy z innej beczki ( oszusci, mordercy, lekarze, itd) razem musza przetrwac... na wyspie dochodzi do dziwnych zdarzen ... jest to cos w rodzaju serialu sensacyjno- thillerowatego ;D ... naprawde swietny :) polecam ... zaczela sie juz druga seria , leci na AXN w niedziele o 20stej , a pierwsza seria w tygodniu, ale nie wiem kiedy bo juz ja widzialam i czekam tylko na niedzielne seanse ;)

Hmm..nie slyszalam o tym. A co to za program AXN ??? - chyba go nie mam. Cos mi sie tak wydaje... :(

Agutek pisze:
Hmm..nie slyszalam o tym. A co to za program AXN ??? - chyba go nie mam. Cos mi sie tak wydaje... :(

Nie pamietam kiedy go odkrylam , ale bylo to napewno przez przypadek ;D .... jesli masz kablowke badz talerz to napewno go bedziesz miala :)

reklama
Do góry