reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Dziękuję Margolis- Ja Tobie w staraniach kibicuje;)-zakończonych niebywałym sukcesem!Głowa do góry! ..(pamietamy o tyłeczkach ;D
Pozdrawiam Was!

reklama
Cichutko się tutaj zrobiło, więc trzeba coś napisać ;)
Dzisiejszy dzień zleciał szybko i niezbyt ciekawie - zwykła, spokojna, domowa niedziela :) Oprócz wyjścia do kościoła nigdzie nie byliśmy :-[ Zrobiliśmy sobie za to mały maraton filmowy, czyli po prostu obejrzeliśmy dwa filmy :laugh:
Zaraz idę spać, bo jutro do pracy na 6 ! Ale tylko do 12. Potem jedziemy na wieś do znajomych :) Powrót we wtorek wieczorkiem :)
Życzę wszystkim udanego weekendu majowego :)
Dobranoc :) :-*

Witaj-Aga:)..My po intensywnych dwóch dniach..tez na wieczór zarzucamy jakiś filmik- zmykam sie wykąpać..i spadam..bo padam:)
Pozdrawiam!

A ja mam przymusowe leżanko w domu i mam już dość oglądania filmów :( Dobrze, że jest balkon i choć sąsiadw można popodglądać ;)
Trzymam kciuki za testowanie i zdawanie egzaminów. papa

Cześć Dziewczyny :)
Kasiu - fajnie, że wróciłaś :) Dużo zdrowia życzę :)

Niedawno wróćiliśmy od znajomych ze wsi - opaliłam się pięknie :) No ale w końcu zaczęło padać, sypać gradem i piękna pogoda odeszła w niepamięć :( Mam nadzieję, że słoneczko wróci szybciutko :laugh:
A tak poza tym, to strasznie mi się nie chce iść jutro do pracy :( Dobrze chociaż, że dopiero na 12.30, więc się spokojnie wyśpię ;)

Życzę Wam dziewczynki miłego wieczorku :)
Pa pa

Nowa - dzięki wielkie :)

Ja nie idę jeszcze do pracy, dalej L4, ale już bym poszła, bo mam dość siedzenia w domu :mad:
Zazdroszczę opalenizny, ja mam jasną karnację i wyglądam jak córka młynarza :( Solarium ze względow zdrowotnych odpada. mam nadzieję, że w końcu dopadnie mnie słoneczko i strzaskam się na mahoń ;D ;D ;D
:-*

kasiu-ja też nie chcę być wscibska, ale czy mogłabyś mi wytłumaczyć co oznacza L4? pozdrawiam i trzymam kciuki za szybkie wyjście na spacerek :)

L4 to jest po prostu zwolnienie lekarskie :) Wypisuje je lekarz, przedkładasz w zakładzie pracy i kurujesz się w domu, a potem odczuwasz to zwolnienie na pensji :(

Aaa dzięki- po prostu jeszcze nie byłam i nie wiedziałam. Codziennie człowiek się czegoś uczy ;D

reklama
I obyś nigdy nie była Izabelka :)
Chorobowe się nie opłaca - dość, że musisz wydać kasę na lekarstwa, to jeszcze potrącają Ci z pensji :mad:

Do góry