reklama
A
Agnezzz
Gość
dziewczyny dzieki za trzymanie kciukow...posciskajcie je jeszcze troche,bo czuje sie po nauce jeszcze bardziej tępa niz przed nauka hihi
co bedzie okaze sie w sobote
a w niedziele na komunie do chrzesniaka
do poniedxzialku..nareszcie wracam do swiata internetu hurrraaaa
co bedzie okaze sie w sobote
a w niedziele na komunie do chrzesniaka
do poniedxzialku..nareszcie wracam do swiata internetu hurrraaaa
M
monia100
Gość
Dzięki za wszystkie życzonka uczulenie już prawie zupełnie zeszło, ale niestety ręka boli po tych okropnych igłach.. ale dam radę!!
U mnie strasznie dziś pada więc życzę Wam dziś dużo słoneczka i dobrego nastroju!!!!
U mnie strasznie dziś pada więc życzę Wam dziś dużo słoneczka i dobrego nastroju!!!!
Kasia178
Fanka BB :)
Agnezz, trzymam kciuki, będzie dobrze.
Izabelka, hm... ja na szczęście się już nie uczę (tylko podyplomówka ale to formalność w sumie) więc chyba życzenia powodzenia kierujesz do Agnezz
Monia, dobrze że już lepiej z tym uczculeniem, teściowa to ma chyba teraz niezłego kaca... moralnego Tak potraktować kochaną synową ;D
U mnie już lepiej, wygląda na to, że teraz to już nie krwotok lecz tak jak podejrzewałam normalna @. Jutro idę na kroplówki to może coś więcej mi gin powie. W pon wybieram się już do pracy bo w domu chyba bym oszalała : Wracam do świata zewnętrznego ;D nawet nie wiedziałam, że powrót do pracy tak mnie ucieszy ;D ;D
pozdrawiam weekendowo!!!
Izabelka, hm... ja na szczęście się już nie uczę (tylko podyplomówka ale to formalność w sumie) więc chyba życzenia powodzenia kierujesz do Agnezz
Monia, dobrze że już lepiej z tym uczculeniem, teściowa to ma chyba teraz niezłego kaca... moralnego Tak potraktować kochaną synową ;D
U mnie już lepiej, wygląda na to, że teraz to już nie krwotok lecz tak jak podejrzewałam normalna @. Jutro idę na kroplówki to może coś więcej mi gin powie. W pon wybieram się już do pracy bo w domu chyba bym oszalała : Wracam do świata zewnętrznego ;D nawet nie wiedziałam, że powrót do pracy tak mnie ucieszy ;D ;D
pozdrawiam weekendowo!!!
M
monia100
Gość
Kasiu nareszcie dobre wiadomości! Cieszę się że już lepiej! A zobaczysz że jak wrócisz do pracy i " normalnych" obowiązków wszystko samo się ułoży... Myśl pozytwnie, a wszystko będzie dobrze
A
Agnezzz
Gość
no i juz po egzaminie...mam wszystko napisane, ale i tak babka ulewa 70% i juz zalozyla ze na poprawce beda 2 grupy.
dzisiaj wracam znowu do nauki bo za 2 tygodnie kolejny egzam. Jejku, kiedy to sie skonczy.
Monia, taka tesciowa to skarb hihi
dzisiaj wracam znowu do nauki bo za 2 tygodnie kolejny egzam. Jejku, kiedy to sie skonczy.
Monia, taka tesciowa to skarb hihi
Hej_Fajna ta Twoja tesciowa Moniamusisz byc ostrożniejsza :laugh:..
Ja tez po jednym egzaminie..czekam na wyniki..mnnóstwo nauki ..projektów..zadań..i praca mgr..uffff zaległosci-NIE Z MOJEJ WINY!!!Mam takiego promotora..nie przychodzi na umówione spotkania..trzeba go ścigac a potem czepia sie, zę terminy nas gonią, a my tak beztrosko do tego podchodzimy- czubek!Kto podchodzi beztrosko??ja??
Za dwa tyg muszę przygotowac kawał roboty!!
Zmykam do obowiazków
Buźka Wielka!
Ja tez po jednym egzaminie..czekam na wyniki..mnnóstwo nauki ..projektów..zadań..i praca mgr..uffff zaległosci-NIE Z MOJEJ WINY!!!Mam takiego promotora..nie przychodzi na umówione spotkania..trzeba go ścigac a potem czepia sie, zę terminy nas gonią, a my tak beztrosko do tego podchodzimy- czubek!Kto podchodzi beztrosko??ja??
Za dwa tyg muszę przygotowac kawał roboty!!
Zmykam do obowiazków
Buźka Wielka!
reklama
A
Agnezzz
Gość
Hi hi Dorka, niezly czubek z tego promotora..ja do 18 czerwca musze napisac jeden rozdzial pracy mgr...ale kiedy ja sie za to zabiore to nie mam pojecia...nawet literatury jeszcze nie mam, a o czasie to juz nie wspomne
ale co tam glowa do gory i bedzie dobrze nie
ale co tam glowa do gory i bedzie dobrze nie
Podziel się: