reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Monia, STO LAT!!!... i upragnionego dzidziusia ;D
Margolis, i tak zazdroszczę Ci opalenizny 8)
Pa, wszystkie psiapsiółki :)

reklama
dziewczyny dzieki za trzymanie kciukow...posciskajcie je jeszcze troche,bo czuje sie po nauce jeszcze bardziej tępa niz przed nauka hihi :D
co bedzie okaze sie w sobote
a w niedziele na komunie do chrzesniaka ;)
do poniedxzialku..nareszcie wracam do swiata internetu hurrraaaa

Kasia u mnie było to samo- uczyłam sie i wszystko mi sie mieszało. Ale jak trzeba było to wszystko się przypomniało. Wiec sie nie martw- musi być dobrze!!!!!!!!! powodzenia i daj znać jak Ci poszło :) do poniedziałku

Dzięki za wszystkie życzonka :) :) uczulenie już prawie zupełnie zeszło, ale niestety ręka boli po tych okropnych igłach.. ale dam radę!!
U mnie strasznie dziś pada więc życzę Wam dziś dużo słoneczka i dobrego nastroju!!!!

Agnezz, trzymam kciuki, będzie dobrze.
Izabelka, hm... ja na szczęście się już nie uczę (tylko podyplomówka ale to formalność w sumie) więc chyba życzenia powodzenia kierujesz do Agnezz ;)
Monia, dobrze że już lepiej z tym uczculeniem, teściowa to ma chyba teraz niezłego kaca... moralnego :D Tak potraktować kochaną synową ;D
U mnie już lepiej, wygląda na to, że teraz to już nie krwotok lecz tak jak podejrzewałam normalna @. Jutro idę na kroplówki to może coś więcej mi gin powie. W pon wybieram się już do pracy bo w domu chyba bym oszalała ::) Wracam do świata zewnętrznego ;D nawet nie wiedziałam, że powrót do pracy tak mnie ucieszy ;D ;D

pozdrawiam weekendowo!!!

Kasiu nareszcie dobre wiadomości! Cieszę się że już lepiej! A zobaczysz że jak wrócisz do pracy i " normalnych" obowiązków wszystko samo się ułoży... Myśl pozytwnie, a wszystko będzie dobrze ;)

Monia, myślę pozytywnie, przecież mi w tym pomagasz :) inne forumowiczki także :) dobrze mieć taką potężną grupę wsparcia :) Dalej Cię gonię ;) pa

no i juz po egzaminie...mam wszystko napisane, ale i tak babka ulewa 70% i juz zalozyla ze na poprawce beda 2 grupy.
dzisiaj wracam znowu do nauki bo za 2 tygodnie kolejny egzam. Jejku, kiedy to sie skonczy.

Monia, taka tesciowa to skarb hihi :)

Hej_Fajna ta Twoja tesciowa Monia:)musisz byc ostrożniejsza :laugh:..:)

Ja tez po jednym egzaminie..czekam na wyniki..mnnóstwo nauki ..projektów..zadań..i praca mgr..uffff zaległosci-NIE Z MOJEJ WINY!!!Mam takiego promotora..nie przychodzi na umówione spotkania..trzeba go ścigac :mad: a potem czepia sie, zę terminy nas gonią, a my tak beztrosko do tego podchodzimy- czubek!Kto podchodzi beztrosko??ja?? :mad:

Za dwa tyg muszę przygotowac kawał roboty!!

Zmykam do obowiazków:(

Buźka Wielka!

reklama
Hi hi Dorka, niezly czubek z tego promotora..ja do 18 czerwca musze napisac jeden rozdzial pracy mgr...ale kiedy ja sie za to zabiore to nie mam pojecia...nawet literatury jeszcze nie mam, a o czasie to juz nie wspomne ;)

ale co tam glowa do gory i bedzie dobrze nie ;)

Do góry