reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Mam pytanko - czy to możliwe,że łykając folik wypłukuje się potas, może mój organizm na to dziwnie reaguje???????? Wiem, że z medycznego punktu to nie możliwe ale od kilku dni ciągle mam kurcze stóp. ::) Hmm.... a może w taki sposób mój organizm odreagowuje stres, mam naprawdę ostatnio w pracy akcje nie z tej ziemi, nerwy na skraju wytrzymałości co zresztą przekłada się na życie domowe. :(

Może to głupie pytanko ;D ale doszukuję się przyczyny :)

reklama
Rybko nie ma głupich pytań ;) :)
Myślę, że te kurcze to objaw stresu i rzeczywiście Twój organizm tak go odreagowuje.
Powinien Ci pomóc sok pomidorowy, bo ma dużo potasu. Może nie jest najsmaczniejszy, ale mi w takich przypadkach pomaga poza tym jest dobry dla serducha które nieżle "dostaje" w takich nerwowych dniach.
A tak swoją drogą to też go chyba zacznę pić bo maj szykuje mi się w pracy koszmarny :(
Pozdrawiam

Rybko-Monia Nowa-gdziescie..gdzie ;D..a co z DreamsAboutBaby..-czyżby pojawiła sie z nowinką ;D
Już ide..:)zmykam.Tymczasem...Kissssssss

Rybka ..Monia dzis sie pojawiły..a gdzie Aga(Nowa)..i co u DreamsAboutBaby..-??
ale sie do Was dziewuszki przyzwyczaiłam...a tak sobie myśle, ze jak juz niedługo zaciazycie..-czego z serducha Wam mocno zyczę!..to zoatsniemy tu..pewnie na jakiś czas..mam nadzieję..z Agnezzz i Nową(Agą)..same..Agnezzz musi czekać..Aga meza przekonac..a ja czekac conajmniej do wakacji..az z pracą rozwiaze sie problem wyjazdu służbowego..
No, ale co tam..przeniesiemy sie do Was(chyba nas nie wygonicie)..do wątku..lutówek..marcówek:)..i tak bedziemy Wam kibicowac..:)..no i Wy czasem do nas zajrzycie co?..nie zostaiwcie na dziewuszki? :-[

Jestem jestem, codziennie tu wpadam i czytam nowinki :D
Męża raczej już Dorka nie przekonam, nie w tym roku - ciągle mu powtarzam - zafasolkuj mnie, a ten nic ;)
Ale jest szansa na przyszły rok :)
Wtedy będę do Was pisać w wątku "Niemowlaki" :D , bo tam mam nadzieję się przeniesiecie po urodzeniu dzidzi :D Tylko mi nie znikajcie potem ;) ;D

Dziewczyny, udanego weekendu majowego....ja biorę urlopik i będę dopiero 9 maja w pracy, więc raczej nie będe miała dostępu do neta.
Bawcie się dobrze w te wolne chwile, fasolkujcie i trzymajcie za mnie kciuki 7 maja ..piszę ten cholerny egzamin :mad:

Ale będę miała zaległości na BB po tym tygodniu. Buźka!!!!

reklama
Do góry