pieszczoszka1988
Jestem mamusią
chodzi ci o cene ??Link do: QUINNY buzz XTRA black&white -skóra- model USA
Jest jakiś haczyk w tej ofercie czy ja sama szukam ukrytych niemożliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodzi ci o cene ??Link do: QUINNY buzz XTRA black&white -skóra- model USA
Jest jakiś haczyk w tej ofercie czy ja sama szukam ukrytych niemożliwości
powiem Ci ,że idzie trafić i taniej . Koleżanka ma idento kupowała około 4-5 mies temu i też używkę i pytałam i dała 1450zł z wysDokładnie jakoś podejrzenie malo
My mamy bebetto holland. Wszystko super za wyjątkiem wagi. Ze zmieszczeniem do auta też nie ma problemu, ale akurat my mamy duży samochód. Nie wiem jak w mniejszych. Jeśli mieszkalabym w domku wybralabym go ponownie. Teraz przy drugim dziecku nie będziemy go zmieniac bo jest prawie jak nowy, ale wizja wyjścia na spacer z drugiego piętra mnie z lekka przeraża.Pytanie moje jest takie: czy miałyście może wózek frmy Bebetto. Jeśli tak to jaki i jak się sprawował?