reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Link do: QUINNY buzz XTRA black&white -skóra- model USA
Jest jakiś haczyk w tej ofercie czy ja sama szukam ukrytych niemożliwości :D

p19uflw1nv024jhl.png
chodzi ci o cene ??

reklama
My dostaliśmy Quinny speedi sx plus fotelik Maxi Cosi
Zdjęcia bez kółek bo w trakcie zdejmowania tapicerki do prania.
IMG_20170807_195619.jpg

Załączniki

• IMG_20170807_195619.jpg
    IMG_20170807_195619.jpg
    436,7 KB · Wyświetleń: 2 017
Pytanie moje jest takie: czy miałyście może wózek frmy Bebetto. Jeśli tak to jaki i jak się sprawował?
My mamy bebetto holland. Wszystko super za wyjątkiem wagi. Ze zmieszczeniem do auta też nie ma problemu, ale akurat my mamy duży samochód. Nie wiem jak w mniejszych. Jeśli mieszkalabym w domku wybralabym go ponownie. Teraz przy drugim dziecku nie będziemy go zmieniac bo jest prawie jak nowy, ale wizja wyjścia na spacer z drugiego piętra mnie z lekka przeraża.

Przymierzamy się do zakupu Anex Sport, spotkałam się z wieloma super opiniami, a i sami mieliśmy okazję wypróbować. Może nie jest najlżejszy, ale szybko się składa, jest zwrotny, dopracowany, dobrze amortyzowany (z regulacją), a do tego ta torba - plecak <3

My mamy Jedo Fyn,.polecam, a spacerowke kupimy Maclarena xlr, mam po chlopakach ale uzywke 10 letnią i jestem w tej firmie zakochana.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry