reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Nasz nabytek
1505022792-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wozek, ładny, ale te misie są urocze :)

reklama
Tez myślimy o espiro next. Mojemu mężowi bardzo się spodobał. Mi w sumie też ale jakoś nie umiem podjąć tej decyzji ostatecznie ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Prowadziłam go kawałek w sklepie. Fajnie, lekko jedzie, skretny. Baby design tez dobrze się prowadzi. Pasuje mi nawet lepiej niz espiro next tylko ma jedno rzecz, która mi nie odpowiada. Barierka w spacerowce nie jest z eko skory tylko materiałowa. Będzie się budzić. Można materiał ściągnąć do prania ale wolałabym jednak eko skórę, która wystarczy jedynie przetrzeć husteczka nawilżania lub ściereczką i po sprawie. Pozostalo nam jeszcze troszkę czasu do kupna wozka, ostatecznie z tematem musze się uporać do stycznia[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Prowadziłam go kawałek w sklepie. Fajnie, lekko jedzie, skretny. Baby design tez dobrze się prowadzi. Pasuje mi nawet lepiej niz espiro next tylko ma jedno rzecz, która mi nie odpowiada. Barierka w spacerowce nie jest z eko skory tylko materiałowa. Będzie się budzić. Można materiał ściągnąć do prania ale wolałabym jednak eko skórę, która wystarczy jedynie przetrzeć husteczka nawilżania lub ściereczką i po sprawie. Pozostalo nam jeszcze troszkę czasu do kupna wozka, ostatecznie z tematem musze się uporać do stycznia[emoji4]

Mi w espiro troszkę brakuje aby amortyzacja była regulowana bądź po prostu taka bardziej "miękka" :)
Masz rację co do rączki. Trzeba by ciągle prac ten materiał.

No nic kochana trzeba się zebrać i zrobić swój wózek ;)

Mi w espiro troszkę brakuje aby amortyzacja była regulowana bądź po prostu taka bardziej "miękka" :)
Masz rację co do rączki. Trzeba by ciągle prac ten materiał.

No nic kochana trzeba się zebrać i zrobić swój wózek ;)

A co maja powiedziec mamy blizniat, te to maja dopiero zagwozdki na temat wozka. Kolo siebie, jadno za drugim, czy nie za szeroki, czy dobrze sie nim manewruje :) a my o raczce dywagujemy.

1505045100-aaaaaa.jpeg

Teraz popatrzylam na zdjecie, u mnie jest materialowa.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A co maja powiedziec mamy blizniat, te to maja dopiero zagwozdki na temat wozka. Kolo siebie, jadno za drugim, czy nie za szeroki, czy dobrze sie nim manewruje :) a my o raczce dywagujemy.

1505045100-aaaaaa.jpeg

Rączka materiałowa ale wozek ładny[emoji6]

1505045100-aaaaaa.jpeg

Twój ma piękne kolory i jest super więc rączka nieistotna :)
Mi byłoby lepiej gdybym kupiła wózek przed ciążą ;) wybrałabym w jeden dzień.. a teraz to rożek wybieram po dwa tygodnie :D

1505045100-aaaaaa.jpeg

Gdzieś widziałam pokrowce na rączki do spacerówki :)

reklama
Do góry