M@gda
Moderatorka
Wozek, ładny, ale te misie są uroczeNasz nabytek
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wozek, ładny, ale te misie są uroczeNasz nabytek
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez myślimy o espiro next. Mojemu mężowi bardzo się spodobał. Mi w sumie też ale jakoś nie umiem podjąć tej decyzji ostatecznieMyślimy o baby design husky lub espiro next.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Prowadziłam go kawałek w sklepie. Fajnie, lekko jedzie, skretny. Baby design tez dobrze się prowadzi. Pasuje mi nawet lepiej niz espiro next tylko ma jedno rzecz, która mi nie odpowiada. Barierka w spacerowce nie jest z eko skory tylko materiałowa. Będzie się budzić. Można materiał ściągnąć do prania ale wolałabym jednak eko skórę, która wystarczy jedynie przetrzeć husteczka nawilżania lub ściereczką i po sprawie. Pozostalo nam jeszcze troszkę czasu do kupna wozka, ostatecznie z tematem musze się uporać do stycznia[emoji4]Tez myślimy o espiro next. Mojemu mężowi bardzo się spodobał. Mi w sumie też ale jakoś nie umiem podjąć tej decyzji ostatecznie
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w espiro troszkę brakuje aby amortyzacja była regulowana bądź po prostu taka bardziej "miękka"Prowadziłam go kawałek w sklepie. Fajnie, lekko jedzie, skretny. Baby design tez dobrze się prowadzi. Pasuje mi nawet lepiej niz espiro next tylko ma jedno rzecz, która mi nie odpowiada. Barierka w spacerowce nie jest z eko skory tylko materiałowa. Będzie się budzić. Można materiał ściągnąć do prania ale wolałabym jednak eko skórę, która wystarczy jedynie przetrzeć husteczka nawilżania lub ściereczką i po sprawie. Pozostalo nam jeszcze troszkę czasu do kupna wozka, ostatecznie z tematem musze się uporać do stycznia[emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A co maja powiedziec mamy blizniat, te to maja dopiero zagwozdki na temat wozka. Kolo siebie, jadno za drugim, czy nie za szeroki, czy dobrze sie nim manewruje a my o raczce dywagujemy.Mi w espiro troszkę brakuje aby amortyzacja była regulowana bądź po prostu taka bardziej "miękka"
Masz rację co do rączki. Trzeba by ciągle prac ten materiał.
No nic kochana trzeba się zebrać i zrobić swój wózek
Rączka materiałowa ale wozek ładny[emoji6]A co maja powiedziec mamy blizniat, te to maja dopiero zagwozdki na temat wozka. Kolo siebie, jadno za drugim, czy nie za szeroki, czy dobrze sie nim manewruje a my o raczce dywagujemy.
Teraz popatrzylam na zdjecie, u mnie jest materialowa.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Twój ma piękne kolory i jest super więc rączka nieistotnaA co maja powiedziec mamy blizniat, te to maja dopiero zagwozdki na temat wozka. Kolo siebie, jadno za drugim, czy nie za szeroki, czy dobrze sie nim manewruje a my o raczce dywagujemy.
Gdzieś widziałam pokrowce na rączki do spacerówkiA co maja powiedziec mamy blizniat, te to maja dopiero zagwozdki na temat wozka. Kolo siebie, jadno za drugim, czy nie za szeroki, czy dobrze sie nim manewruje a my o raczce dywagujemy.
Magda szaleje na drutach to co raz może zrobić pokrowiec na rączkę raz siwy, raz miętowy i z głowyGdzieś widziałam pokrowce na rączki do spacerówki