reklama
nutria
Mama X 2009
hurra! skończyłam prać wózek od siostry! Jest boski bo prawie cały materiał dało się zdjąć i wrzucić do pralki. uff jest piękny i czysty. mam Emajlungę już 4 letnią, ale cały czas jest świetna! i polecam. Jak macie od kogo Emajlungę odkupić, to to zróbcie - szczególnie jak planujecie wózek dla kilkorga dzieci...
G
gość 94049
Gość
Zuzzi moja koleżanka też ma ren zamówić, tylko w szarosciach.
Lunera mówisz, de tetutonia była super? Mieliśmy to kupić zamiast xlandera. Ale coś kojarzę, że tam było 3 w1. Zresztą cena ponad 4 tys więc uznaliśmy, że niekoniecznie. Fotelik chcieliśmy nie z zestawu, bo M wybierał i miał być koniecznie z bazą.
Lunera mówisz, de tetutonia była super? Mieliśmy to kupić zamiast xlandera. Ale coś kojarzę, że tam było 3 w1. Zresztą cena ponad 4 tys więc uznaliśmy, że niekoniecznie. Fotelik chcieliśmy nie z zestawu, bo M wybierał i miał być koniecznie z bazą.
Ja mialam teutonie bez fotelika, z adapterem do maxi cosi. 4k to sporo :-( Mysmy swoj sprzedali za 1k, ale kilkuletni, wiec widac bylo slady uzytkowania. Za to sporo dodatkow oryginalnych mialam, jak to przy pierwszym maluchu :-)
Borysiatko
Fanka BB :)
moje łóżeczko z kolei wymagało wietrzenia
reklama
Podziel się: