reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wozki

reklama
No laski a potem wspolna przejazdzka do szpitala, zobaczymy, ktora pierwsza urodzi :-) kto ma najwiekszy samochod? Albo buso-ciezarowka, hahaha

Ja wozek juz mam, ale jeszcze nie pralam. A na spacery to kilka dni po powrocie do domu, najpierw przyzwyczajalam na balkonie.
Teraz widac sporo osob, ktore woza w foteliku zamiast gondoli... Jakos nie mam przekonania.

Magduś ja miałam lareta przy Igim i dzien w ktorym sie go pozbylam byl najszczęśliwszy dniem. Dlatego ja go odradzam jak mogę chyba ze kupisz później porzadna spacerowke. Młody mimo ze wcześniak to w wieku 5 miesięcy przestał mi sie mieścić w gondoli a nie byl specjalnie duży. Chociaż gondole jeszcze jakos przezylam za to spacerowka to jest totalna porażka. Jedyny plus to ze się dobrze prowadził ale to każdy wozek z pompowanymi kolami potrafi. Jak tylko Igi skończył rok i miałam akurat przyplyw gotówki to kupiłam super spacerowke a lareta odlozylam z wielka radością. Pomijam fakt ze wózki te traca strasznie na wartości i sprzedalam go za śmieszne pieniadze

No niestety tak to jest z wózkami :( szczególnie wielofunkcyjnymi. Jak wybieramy to głównie patrzymy na głębokie, bo o spacerówka ch nie mamy zielonego pojęcia ;) my też prawdopodobnie po gondoli kupimy lepsza spacerowke, z nastawieniem właśnie na spacerowke. Chociaż Ala jak tylko zaczęła chodzić to odrzuciła wozek zupełnie.

Zamówiliśmy wózek! [emoji16][emoji16][emoji16] Adamex Barletta
ImageUploadedByForum BabyBoom1436079994.614817.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436079994.614817.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436079994.614817.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Ja wczesniej mialam 1 wielofunkcyjny, przez 4 lata byl ok dla 2 maluchow w sumie. Teutonia Mistral s, miejski. Sporo sie z nami najezdzil, sprawdzil na lotnisku etc. Potem sprzedalismy. Teraz mam nadzieje, ze Cameleon tez sie sprawdzi podobnie.

Do góry