reklama
anney
Fanka BB :)
ChcialM tylko zMeldowac, ze nasz bugaboo cameleon sprawdził sie w lesie na piątkę. Jak na miejski wózek, wertepy połykał swietnie. Założyłam terenowe kolka, przełożyłam rączkę i 6h w lesie na grzybach byliśmy, a mała spała.
Wiadomo, ze minusem jest brak sprezynowania, jak wózki na paskach i na kamieniach mała trzęsło, ale raczej nie można zjeść ciastka i mieć ciastka.
Ale na prawde był bardzo wygodny w terenie, cho bałam sie troche, ze nie wyjedziemy na wertepach.
Wiadomo, ze minusem jest brak sprezynowania, jak wózki na paskach i na kamieniach mała trzęsło, ale raczej nie można zjeść ciastka i mieć ciastka.
Ale na prawde był bardzo wygodny w terenie, cho bałam sie troche, ze nie wyjedziemy na wertepach.
No to super. Zastanawiałam sie jak te terenowe kolka sie sprawdzają. Zapakuje w takim razie do samochodu just in case, mój brat pod lasem ma dom, bedzie jak znalazl na spacer :-) dzięki Anney.
A chciałam was zapytać jak robicie z gondola. Bo zauważyłam, ze jak włożę małego to głowa ciągnie w dół i wózek sie trochę obniża z tej strony. No i wychodzi na to, ze głowa niżej niz nogi (minimalnie). Tez tak macie? Będę cos podkładać chyba
A chciałam was zapytać jak robicie z gondola. Bo zauważyłam, ze jak włożę małego to głowa ciągnie w dół i wózek sie trochę obniża z tej strony. No i wychodzi na to, ze głowa niżej niz nogi (minimalnie). Tez tak macie? Będę cos podkładać chyba
U mnie widac jak patrzę na wózek z boku. Nawet kladlam małego w druga stronę i tak samo, lekko niżej (1-2 cm). Ciężka głowę na chłopak :-)
A co podkladasz? Ręcznik jakiś czy masz klina? Ten materacyk dość miękki jest i nie chce mu łódeczki na plecy zrobić...
A co podkladasz? Ręcznik jakiś czy masz klina? Ten materacyk dość miękki jest i nie chce mu łódeczki na plecy zrobić...
loveboiled
Fanka BB :)
Ja też tak miałam ze miał główkę niżej ale u mnie we wózku są paski ściągające i się samo podnosi do góry i nie muszę nic podkładać pod materacyk..
G
gość 94049
Gość
Ja tez lekko podnoszę, bo Józio ulewa. Tez mam pasy
reklama
Witam,
ja kupiłam taki wózek spacerowy Link do: Wózek spacerowy Cybex Balios S, jest lekki, posiada amortyzowane koła oraz mnóstwo innych zalet podoba Wam się?
ja kupiłam taki wózek spacerowy Link do: Wózek spacerowy Cybex Balios S, jest lekki, posiada amortyzowane koła oraz mnóstwo innych zalet podoba Wam się?
Podziel się: