reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wozki

Anney ja tez nastepnego dnia bylam ;)
Tylko w pl dłużej w szpitalu sie zostaje chyba.
Ja blizniaczy kupilam jakos w ojresie swiatecznym hahah bo przeceny byly haha

reklama
Pamietam jak go kupowałas[emoji3][emoji3][emoji3]
I Tak to prawda. W Polsce dluEj w szpitalu sie zostaje.
Ja wózek teraz tez prałam, fotelik samochodowy, wszystko.

U nas plany się jednak zmieniły :) i zostawiłam stary wozek, zrobiłam serwis, wypralam i zobaczymy co będzie :) a zdecydowałam będąc na zakupach, bo chciałam teraz duży, masywny, terenowy wozek, ale wyszłam z zakupów z marketu, w jednej ręce zakupy, w drugiej Ala, i miałam wizje: w trzeciej nosidełko, i jak to wszystko do auta zapakować :) i tu jeszcze wizja wielkiego wózka. A mój Navington to się jedną ręką składa, jest ultra lekki i jednak przy nim zostajemy :)

Piękne wózki :-D
Werci to jeden wydatek mniej :-)
Madziu powiem szczerze że mój wózek potrzebował chyba z dwa tygodnie żeby pozbyć się tego fabrycznego zapachu więc mam nadzieję że twój będzie bardziej podatny na wietrzenie :-)
Tak to jest z tymi zabobonami, moja mama też się dziwiła jak te czasy się zmieniły, kiedyś ze spacerem czekało się do chrztu i w ogóle ale jak to stwierdziła jej narzucała to wszystko teściowa a ona nie chce się wtrącać więc będziemy mieli spokój :-)

Magdus to oby Twoj wozio nie mial tego fabrycznego zapachu :):)
Juz nie smece ;) ale wiesz ja dobrze chce ; p hehe

Akuku nie chce sie klocic z mama i nie zalezy mi zeby juz natychmiast miec ten wozek. Jak bedzie smierdzial to po prostu pozniej z nia wyjde na dwor i tyle. To chyba indywidualna sprawa kiedy kto kupuje wozek... Ja nikomu nie mowilam nic jak ktos kupowal wszystko jak tylko sie dowiedzial o ciazy...

Magdus ale ja absolutnie nie chcialam Cie irytowac ;) i nie chodzi o to ze komentuje kiedy masz kupic tylko powiedzialam o wywietrzeniu. Ty powiedzialas o mamie i o tym vo zadecydowaliscie i przyjelam to do wiadomosci ;) spokojnie nie denerwuj sie bo nie to mialam w zamiarze ;) a raczej zwyczajne uprzedzenie ;)

reklama
Do góry