reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wozki

O taki :D

Załączniki

• 1435853131372.jpg
    1435853131372.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Lucynko bo my w ogole mamy wiele wspolnego :D tez bardzo fajny :) ja sprawdzalam u siebie w sklepie, oni maja tez sklep internetowy i do 48h dojdzie wozek a ten sklep jest 5 min spacerkiem od domu tescia wiec akurat

Magdus o mamy mamy :-) My co prawda nie kupujemy tylko dostaniemy ale widzialam go na zywo i mam nadzieje ze bedzie mi rownie dobrze służył :-)

Usiulka elegancka fura :-)

reklama
:) powiem sZczerze ze bałam sie go kupic bo mówią ze polskie wózki nie nadają sie do Londynu bo sa za szerokie i za wielkie
Ale naprawdę zachwycona jestem jak dziś go zobaczyłam wcale nie duży super zwrotny a do tego amortyzatory super wozek miękki i za ta cenę :) teraz tylko czekać na malucha i spacerki :)

Do góry