reklama
karenm
Fanka BB :)
Jup niewiem jaka masz odległość ze szpitala ja ok 3 km wiec spokojnie w foteliku zresztą wiadomo ze będziemy z dziećmi jeździć do lekarza i wogole ale spacery z reguły trwają długo i ok mamie wygodniej z fotelikiem bo mniejszy itp ale dziecko ma ram wymuszona pozycję nie jest na płasko ale wiadomo każda matka chce dobrze dla swojego dziecka i szanuje każda decyzję innej mamy ale jak Matik pyta o zdanie mowie jak myślę
Matik2012
Dzieki tego potrzebuje szczerych opinii
Bo nie wiem czy warto gondolę tez kupować
Ta pozycja właśnie na dłuższe spacery tylko mnie zastanawia
Bo do sklepu to nawet nie myśle z gondola do samochodu sie męczyć , fotelik jest niezbędny ale
Bo nie wiem czy warto gondolę tez kupować
Ta pozycja właśnie na dłuższe spacery tylko mnie zastanawia
Bo do sklepu to nawet nie myśle z gondola do samochodu sie męczyć , fotelik jest niezbędny ale
Powiem Wam ze ja też nie jestem za wozeniem maluszka w foteliku zamiast gondoli ale u nas tylko fotelik się na początku sprawdzał. Mała w gondoli płakała jak szalona a w foteliku bywało lepiej. Ale ona w ogóle musiała być mocno otulona, tak jakby skrępowana, wtedy była spokojniejsza
Matik2012
Ponoć dzieci właśnie tak lubią bo w brzuchu było ciasno
E
Eweli85
Gość
Mi sie wydaje zeby nie dac sie zwariowac. W pozycji fotelikowej dziecko moze byc max 1,5 godziny . Chodzilusmy z Jasiem na konsultacje do fizjoterapeuty i neuroliga. Poza tyn crash testy przemawi
E
Eweli85
Gość
Aja za fotelikiem a nie gondola...
reklama
Podziel się: