reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

My dziś bylismy oglądać wózki na żywo, wstępnie tylko, ale jeśli nic innego nas nie urzeknie to zostajemy przy quinny mood, od urodzenia do 3,5 roku może służyć, fakt faktem ze jest trochę dziwna ta budka, ale producent zapewnia ze nic nie przecieka, a jak deszcz konkretny to wiadomo zakłada sie folię przeciwdeszczową, dla mnie z tysiąca wózków ktore dzis obejrzałam ten jest numerem jeden.

reklama
kajkapol - fajnie,że wpadłaś do nas :-) Ciekawy wózek..podoba mi się chyba wszystko oprócz wagi...jednak baby jogger ma 14,5 kg a Dorjan Danny Sport5 Twin 22 kg (z gondolami); 23,5 kg spacerówka.
Duzy wybór kolorystyki i wyposazenie standard bardzo bogate! chyba się nad nim też zastanowię, tylko ta waga!

jup ja mieszkam na wsi w domku jednorodzinnym więc waga mnie nie przeraża;-) A po złożeniu wózek zmieści się w bagażniku więc spokojnie można jechać z dzieciakami do miasta

Matik a z jakiegp wózka korzystałas ?
Ja tez w domku mieszkam i wózka zarówno na bezdroża jak i do bagażnika i do miasta bym potrzebowała. .a sama waze niewiele. :-)

Ja też potrzebuję wózka terenowego, bo mieszkam poza miastem i póki co ta teutonia mistral p myślę, że byłaby idealna, tylko tak jak któraś pisała, jedyna wada to mała gondola w niej:/ długość 76cm... no i cena..

Zastanawiałam się jeszcze nad x-landerem XA albo X-move ale opinie to takie średnie krążą:/ macie doświadczenie z tym wózkiem może?

A któraś z Was też za taką terenówką się rozgląda i ma coś na oku?

Verna ja mam xlandera xq tym się różni od xa ze masz 2 kierunki jazdy. Ja wózek polecam i juz pisałam tu wady zalety. Mój mąż sporo małym chodzi po lasach łąkach i ocenił wózek dobrze choć byłoby lepiej gdyby przednie koła były pompowane.ogromna buda-rewekacja.dyzy zapinany kosz na zakupy.minus:tylne koła w bagażniku zajmują sporo miejsca i gondola się lekko przechyla w dół ze hak się idzie pod górkę dzidzia się zsuwa lekko.

Muszę obejrzeć go w sklepie przy następnej wizycie :)
Boję się właśnie tych przednich kół, że za małe i niepompowane... u mnie spacery będą praktycznie tylko po lasach i nieutwardzonych drogach... A na jak długo starczyła Ci gondola? spokojnie wystarczy do tego 6 miesiąca? bo jak teraz czytam to różnie ludzie piszą.. i narzekają właśnie na to, że dziecko się w niej zsuwa... ech:D

reklama
Do góry