reklama
Ja z kolei jestem urzeczona wózkiem Coletto Marcello. Pasuje mi w zasadzie wszystko, a szczególnie możliwość przekładania kierunku odwrócenia gondoli/spacerówki/wpiętego fotelika bez zdejmowania, tj, poprzez przekręcenie rączki. Moim zdaniem ekstra. Pamiętam jak siostra męczyła się z podnoszeniem córki ze spacerówką, kiedy małej w trakcie spaceru zachciało się patrzenia w inną stronę.
Widziałam na żywo w sklepie. Póki co nie widzę większych minusów. Zwłaszcza, że mieszkam w mieście i jestem dość mobilna, a zależy mi na szybkim i sprawnym spakowaniu wózka do małego samochodu.
Czy któraś z Was widziała ten wózek w akcji?
Widziałam na żywo w sklepie. Póki co nie widzę większych minusów. Zwłaszcza, że mieszkam w mieście i jestem dość mobilna, a zależy mi na szybkim i sprawnym spakowaniu wózka do małego samochodu.
Czy któraś z Was widziała ten wózek w akcji?
Domi11
Fanka BB :)
Czarnulka7891
ja już oczopląsów dostaje od tych wózków ale mam tylko jeden typ póki co... ale jak go w DE kupie to zbankrutuje muszę sie w PL rozejrzeć
Kinderwagen Bebetto Luca Kombikinderwagen NEU 2 in 1 tolle Farben | eBay
Kinderwagen Bebetto Luca Kombikinderwagen NEU 2 in 1 tolle Farben | eBay
Czarnulka7891
A w pl koszt tego wózka to jakieś 300 euro podobno wiec no ale ten wózek właśnie jest z PL wysyłany wiec marże swoją pewnie sprzedawca nałożył:-)
Czarnulka poszukaj na allegro np. tutaj sprzedawca zgadza się wysłać za granicę Wózek BEBETTO LUCA 2W1 2014 3 kolory RAMY DO WYBOR (4712443995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a nawet jak 100 zł dopłacisz do wysyłki to się opłaca. Ja tak kupuję np. z uk i kurier 100 zł kosztuje;-)
No chyba, ze będziesz w pl
No chyba, ze będziesz w pl
Czarnulka7891
kurcze dałaś do myślenia musze sie zorientować i ewentualnie dogadać ze sprzedawca
reklama
jup
Wózki bliźniacze...albo jak tir (te długie) albo szerokie...
karenm - patrzę na baby jogger city select double wydaje mi się krótki.. tzn na zdjeciu wyglada jakby było ciasno temu z tyłu ;-) znasz ten model tzn. na żywo oglądałaś?
zastanawiam się nad PEG PEREGO - DUETTE SW ale też w sumie tylko 5 cm dłuższy.
Szkoda,że na zywo nie mam gdzie zobaczyć.
Dziewczyny z Podkarpacia - gdzie można pooglądać wózki?
karenm - patrzę na baby jogger city select double wydaje mi się krótki.. tzn na zdjeciu wyglada jakby było ciasno temu z tyłu ;-) znasz ten model tzn. na żywo oglądałaś?
zastanawiam się nad PEG PEREGO - DUETTE SW ale też w sumie tylko 5 cm dłuższy.
Szkoda,że na zywo nie mam gdzie zobaczyć.
Dziewczyny z Podkarpacia - gdzie można pooglądać wózki?
Podziel się: