reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Jup na żywo nie widziałam ale jestem zdecydowana.opinie ma dobre koleżanka miała i poleca i co najważniejsze właśnie nie jest długi jak tramwaj.
Na pewno nie jest on tak komfortowy jak długi bliźniaczy bo tu jednak nachodzi jedna budka na drugą w spacerowce to jedno prawie nogi na podłodze ale ma różne konfigurację ustawień foteli przodem do siebie tyłem co bardzo mi potrzebne

Ostatnia edycja:
reklama
Jup w Krośnie to nigdzie :-/ szukaj w Rzeszowie - kiedyś przy wjeździe (obok Praktikera) był super sklep, nie wiem czy dalej jest bo byłam tam 5 lat temu :-p w galeriach myślę że coś znajdziesz (w Smyku?). Niedługo się wybiorę to jak coś, to dam znać.

U nas będzie xlander xmove. Potrzebuję wózka wyczynowego ;)

karenm - może zastanowię się też nad tym modelem skoro jest sprawdzony :-)

Lisica - tak własnie myślałam,że w Krośnie to nic..ja niby czesto jestem w Rz. (wizyty) ale nie chciało mi sie na razie szukać bo wizyty pozno i człowiek tylko do domu ma ochotę jechać, ewentualnie szybka galeria ;-) Ponoć jest też jakas hurtownia Mieszko...Nie kojarzę sklepu koło Praktikera ale nie rozglądałam sie tam, dzięki za info !

Fajne te wasze pojedyncze wózki :-)

Jeśli chodzi o podwójne wózki to moja siostra miała Jane Twin Two z gondolami matrix, fajnie się sprawdził. Miała go rok.
Potem cossato nie polecam masakra..
A ideał ma do teraz baby jogger city mini, nawet moja prawie 6 latka niekiedy nim jeździ, ja cała trójke pcham i spokojnie. Dzieci siostry mają 3 lata:-)

KasiaJ82 - dzięki za opinię, właśnie wczoraj jeszcze przed Twoim postem wyszukałam ten wózek baby jogger city mini double i bardzo mi sie spodobał, jest też wersja z gondolkami dla maluszków, a teraz po Twojej opinii na razie to mój nr 1 :-) ciekawe tylko czy gondole też się dobrze sprawdzają...mam nadzieję :tak:

jup właśnie zapomniałam napisać, że teraz jest opcja gondolek, szkoda, że nie było tego wcześniej (tzn były tylko miękkie gondolki, a siostra takich nie chciała). Z gondolkami super wygląda i wiesz, takim wózkiem do końca wózkowania pojeździsz:tak:

Moja siostra nie miała tego problemu. U nas w domu też bez niczego przejeżdża przez drzwi. A wcześniej siostra mieszkała w małym mieszkaniu kawalerce i też dała radę;-) Ja na pewno kupię citi mini jak spacerówkę. Aaa i siostra ma czarny, nic nie płowieje, nie nagrzewa się. Jedyny minus to brak podnóżka regulowanego ale ona wkładała jakiś karton czy książkę, nie było tego widać a dzieciaki mogły spokojnie spać:tak:

reklama
Cześć kobitki;-) Zaglądam do Was z kwietnóweczek.
Też jestem na etapie wybierania bryki dla naszych Bobasków i nasz wybór padł na Dorjan Danny Sport5 Twin. Czytałam same pozytywy na temat tego wózka A Wy co myślicie?
wózek dorjan.jpg

Załączniki

• wózek dorjan.jpg
    wózek dorjan.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 74
Do góry