reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Na żywo Lupo comfort wygląda cudownie, ale..
Nam sprzedawca go odradzał. Mówił, że jakość materiałów jest niska, że wszystkim się łamie taki zaczep z boku (potrzebny podczas składania wózka tylko), bo beznadziejnie jest wymyślony i że amortyzacja jest za duża (w sklepie wygląda na fantastyczną!), bo jak się w wózku wiezie cięższe dziecko i torbę z rzeczami dla dziecka, to całość strasznie "siada".
Nic więcej nie wiem.
Nie znam nikogo, kto by miał taki wózek.
Ale na żywo mi się bardzo podobał.. tylko ta opinia mnie zniechęciła.

Kurcze, naczytałam się opinii o Lupo w internecie i faktycznie ten zaczep jest do bani, ale akurat nam się raczej nie przyda, nie jesteśmy mobilni, więc będziemy raczej rzadko składać wózek. A jeśli chodzi o materiał to dokopałam się tylko do jednego wpisu o tym, że w gondolce wewnętrzny materiał się trochę mechaci, ale napisali, że sobie z tym poradzili. Hm, tylko tą amortyzacją mnie zmartwiłaś. muszę poszukać, może jeszcze znajdę jakieś info na ten temat.

Beata ja będę miała wózek z bebetto ale go nie uzywalam pulki co jakoś specjalnie wiec nie wypowiem się. Wiem tylko ze jest ładny i gondola.ma fajna plastikowa podstawę ze można ja położyć byle gdzie i lekko się buka jakby ktoś chciał. Koszyk za mały jak dla mnie ale darowanemu koniowi w żeby się nie zaglada. Jak mnie ten wkurzy to wrócę do quinny.

Beata mnie się dość Bebetto Flavio podoba, ale to tak wizualnie, bo styczności nie miałam. Koleżanka ma Lucę i sobie chwali bardzo

Beatko najlepiej poczytaj opinie. I zastanów się nad parametrami, co jest dla ciebie ważne, czy to ma być wózek chodnikowy czy coś w teren. Czy mieszkasz w bloku czy w domu (waga wózka i jego znoszenie ze schodów), wysokość wózka, czy jest regulacja wysokości rączki i dopasowania jej do twojego wzrostu, nie wiem - kosz na zakupy duży czy mały :-D jest wiele czynników decydujących. Popatrz na mnie - ja niby wiedziałam czego szukam, a zdecydować się nie mogłam :-D bo bywa i tak, że mimo świetnych opinii i spełnieniu 100% twoich warunków, widzisz wózek na żywo i coś ci w nim nie pasuje.
Masz możliwość obejrzenia gdzieś wybranych wózków? Bebetto są w Smyku, tego który wkleiłaś nie wiem gdzie można spotkać.

Lisica mieszkam w domu nie bede wnosila nigdzie wozka takze waga nie gra roli. Mieszkam na takiej troche bardziej cywilizowanej wsi:) takze i chodniki i piasek na plazy wiec kola pompowane. Kosz raczej duzy zebym nie musiala chodzic na zakupy po trzy razy... Wlasnie z obejrzeniem na zywo jest problem... U nas w smyku nie ma wozkow a zeby cos konkretnego poogladac musialabym jechac do poznania 100km.

Wiem czego potrzebuje niby ale jak cos znajde to opinie na forach mnie zniechecaja...:(

reklama
Bardzo fajnie sie prezentuje ten wózek tylko wlasnie najlepiej jest go przetestowac w sklepie o ile jest to mmożliwe. ..My tez mamy kilka typów pierwszy to x-lander x-pulse jest lekki i dobrze sie go prowadzi i dwa ktorych jeszcze w sklepie noe dorwalam. Baby design husky i baby design dotty .do x landera mam sentyment bo przy synku mialam XA i bylam bardzo zadowolona chociaz brakowalo mi mozliwosci przelozenia spacerówki przodem .plus dla baby design to w cenie wozka jest sporo roznych przydatnych gadzetow w x landerze niestety trzeba wiekszosc dokupic. Moze dzis sie uda upolowac gdzies te dwa wozki do przetestowania.Acha dziewczyny nie wiem czy planujecie fotelik z isofixem bo ja chcialam a teraz nie wiem co robic bo jednak czasami przerzucamy fotelik do innego auta a jak mie bedzie isofixu to nie wepne fotelika do samochodu bo te isofixy sa ponoc teraz dedykowane pod konkreyne modele fotelikow ktore nie mozna wpiac pasami...a tego nor wiedzialam myslam ze moge je przy piac rowniez pasem bez bazy....

Przepraszam za bledy ale pisze z komórki:-):-):-)

Do góry