reklama
Beata ja po rozmowie z mężem dzisiaj. szara gondolka czarna spacerówka. Czarna gondolka na wiosnę/lato moim zdaniem nie jest dobrym pomysłem. A ten granat może bardziej chłopięcy jest..
Lisica ja też co chwilę zmieniam zdanie. Ale powiem Ci, jak kupisz xa to bedziesz zadowolona, Bardzo dużo znajomych miało/ma i są bardzo zadowoleni. X move ma koleżanka mówi ze fajny, ale dla niej cieżki i wielki. Ale wiem, że Ty chcesz na teren, także pewnie będzie odpowiadał.
Lisica ja też co chwilę zmieniam zdanie. Ale powiem Ci, jak kupisz xa to bedziesz zadowolona, Bardzo dużo znajomych miało/ma i są bardzo zadowoleni. X move ma koleżanka mówi ze fajny, ale dla niej cieżki i wielki. Ale wiem, że Ty chcesz na teren, także pewnie będzie odpowiadał.
Lisica.
Fanka BB :)
Wiosna a nie jest wywrotny trójkołowiec?
Ja rozważam jeszcze Maxi Cosi Mura 3 (lub 4). Mężowi się podoba, tylko te piankowe koła... Boję się ich. Pompowane to jednak jadą bez problemu...
Ale pewnie już na tym stanie, zdam się na męża, choć wózek sam w sobie bardzo mi się podoba.
Ewentualnie Speedy z pompowanymi kołami.
I bądź tu babo mądra i zdecydowana
Ja rozważam jeszcze Maxi Cosi Mura 3 (lub 4). Mężowi się podoba, tylko te piankowe koła... Boję się ich. Pompowane to jednak jadą bez problemu...
Ale pewnie już na tym stanie, zdam się na męża, choć wózek sam w sobie bardzo mi się podoba.
Ewentualnie Speedy z pompowanymi kołami.
I bądź tu babo mądra i zdecydowana
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, widzę że żadna nie jest zainteresowana wózkami Baby Design, a mnie właśnie one bardzo się podobają i mają niezłą cenę. Najbardziej przemawiał do mnie Lupo Comfort, ale kolory są do bani. Niedługo ma się pojawić w sprzedaży nowy model i kolory ma lepsze, więc nad nim się zastanawiam. Co o nich myślicie?
Podziel się: