reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
Ja tez o tym myslalam dlatego do tego wozka wzielabym szara gondole... Dzisiaj powiedzialam mojemu ze podoba mi sie czarny to stwierdzil ze jak karawan ... A inne kolory mi nie pasuja:(

Wiosna jak się sprawuje trójkołowiec w terenie? Testowałaś może?

Ja dalej niezdecydowana. Już nawet xlandery mi nie pasują :-(

Beata ja po rozmowie z mężem dzisiaj. szara gondolka czarna spacerówka. Czarna gondolka na wiosnę/lato moim zdaniem nie jest dobrym pomysłem. A ten granat może bardziej chłopięcy jest..

Lisica ja też co chwilę zmieniam zdanie. Ale powiem Ci, jak kupisz xa to bedziesz zadowolona, Bardzo dużo znajomych miało/ma i są bardzo zadowoleni. X move ma koleżanka mówi ze fajny, ale dla niej cieżki i wielki. Ale wiem, że Ty chcesz na teren, także pewnie będzie odpowiadał.

Kasiu wiem. Tylko mam duże obawy co do spacerówki. Wolałabym jednak widzieć dziecko przez pierwszy okres jazdy na siedząco-leżąco.

Jeszcze poszperam. Zrobię większą sieczkę z mózgu :-p

Wiosna a nie jest wywrotny trójkołowiec?
Ja rozważam jeszcze Maxi Cosi Mura 3 (lub 4). Mężowi się podoba, tylko te piankowe koła... Boję się ich. Pompowane to jednak jadą bez problemu...
Ale pewnie już na tym stanie, zdam się na męża, choć wózek sam w sobie bardzo mi się podoba.

Ewentualnie Speedy z pompowanymi kołami.
I bądź tu babo mądra i zdecydowana :-D

Ostatnia edycja:
Wiosna będzie Mura :-) najprawdopodobniej trójkołowa. Ja też mieszkam w domu więc waga wózka mi nie przeszkadza.
Dzięki za porady.

Ja dzisiaj pojechałam jednak do bobowózków.. i mam już typ nr 1, w którym wszystko mi odpowiada. Baby Jogger Citi Mini GT;-)
Mam nadzieję, ze już tak zostanie.

reklama
Hej dziewczyny, widzę że żadna nie jest zainteresowana wózkami Baby Design, a mnie właśnie one bardzo się podobają i mają niezłą cenę. Najbardziej przemawiał do mnie Lupo Comfort, ale kolory są do bani. Niedługo ma się pojawić w sprzedaży nowy model i kolory ma lepsze, więc nad nim się zastanawiam. Co o nich myślicie?

Do góry