reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Migotka dla mnie x lander x pulse niestety jest za niski. Gondola na wysokości kolan.Także odpada,szkoda bo fajny jest.
Co do isofixu,ja nie mam w moim aucie w męża jest. Także teraz nie kupuje bo ja będę częściej jeździć nóż mąż. Ale dla córki mam z ISO i bez niczego montuje w moim aucie pasem.

reklama
Beatko a może coś z szafy Mutsy? ;-) Kasia ci conieco o jednym modelu powie. Sama nad 4 rider myślałam.
Albo polskie Jedo - miałam i polecam Bartatinę.

Matik ale ten materiał w be cool i jane to niebardzo.. przynajmniej dla mnie. A wózki całkiem fajne. Gdyby nie to brałabym jane muum:tak:
A tak to dzisiaj mąż już powiedział, że mam nie szukać i kupi mi wymarzony wózek..czyli joolz day:-) tzn dziecku ;-)

Jeśli chodzi o Mutsy to nam sie spisał, mieliśmy 4 ridera na pompowanych kołach, ale nie kupię drugi raz takiego samego wózka.. tamtem sprzedałam. Choć rozważałam kupno na piankach, bo teraz mi na wadze zależy. A nasz mutsy spokojnie wtedy do vw polo wszedł, także kobyła to nie jest. A w górach i lesie jeździł.

Wiem wiem Matik, Ty masz Maxi Cosi Elea;-)

mitaginka o którym?

Przy córce miałam ten wózek ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2015 - sklep internetowy: 4RIDER NEXT Mutsy zestaw (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik PRIMA Traveller dokłądnie taki zestaw, tylko rączka skórzana. Fotelika nie polecam, wielki i ciężki. Lepiej maxi cosi kupić. Córka w gondoli jeździła 6-7 mies. nie chciała dłuzej, potem w spacerówce.Miałam go 2 lata. Sprzedałam w idealnym stanie.

A teraz ten chcę, granatowy ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2015 - sklep internetowy: JOOLZ DAY EARTH wózek głęboko-spacerowy.
Fotelik mam czarny maxi cosi pebble, wczoraj koleżanka mi zaoferowała:-)

Wózek, fakt drogi ale ja mam wszystko, tylko niani i wózka nie mam..

Ostatnia edycja:
reklama
Wcześniej link wkleiłam. Jak go zobaczyłam na żywo z mężem to tylko ten. Ma wszystko to co chcę, może niektórym potrzebne co innego w wózku.. wiadomo. Duża gondola i zamontowana wysoko, koła pompowane, z przodu piankowe ale można zamówić terenowe, ja akurat nie muszę bo mam wszędzie asfalt/kostkę. W górach będę nosić w nosidle albo wozić po drodze. Spacerówka kubełkowa,dość spora można jeszcze regulować nóżki jak dziecko rośnie, tego nie widać na fotce. Może być przodem do mnie. Jest lekki, łatwo się składa.
Rozważałam różne wózki, ale każdy pod jakimś względem odpadał. Ten jeden i podoba mi się i ma funkcje, na których mi zależało.

Do góry