reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Matik jeśli miałabym wybierać między tymi dwoma nie sugerując się ceną brałabym ten droższy, ten jasny:) bardzo ładny:)
Kasia spacerówka super ale gondola mi się nie podoba...
a mi spodobał się ten
X-LANDER WÓZEK X-PULSE 3w1 ŚPIWÓR,TORBA RĘKAWICZKI (4925527626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co myślicie?
,

Beata - tez stawiam na ten wózek....testowałam go w sklepie i jest rewelacyjny...szukałam czegoś lekkiego, zgrabnego i zwinnego i wąskiego i oto on. Pani w sklepie mówiła ze to następca Navington Cadet /ten sam producent/, i że sama go ma i jest świetny. Także ja raczej przy tym pozostanę :)
[h=1][/h]

reklama
em es zet ​naprawdę super jest ten x pulse, koleżanka go ma i bardzo chwali. Póki co jeździ gondolą. Tylko dla mnie gondola jest za nisko zamontowana kurde..

U nas decyzja wózkowa w końcu zapadła - będzie Jedo Bartatina;) Na wertepy będzie idealny... Najwyżej się dokupi później drugą spacerówkę na wyjazdy tylko;)

U nas dopiero wszedł temat wózków i po wykluczeniu przez siły wyższe bebetto luca każdy z nas wytypował swój (dostępny) typ.... I teraz walczę z tatuśkiem ..

Wybór mamy między

Britax b-smart (czarny), a abc design mamba (grafit)...

Załączniki

• uploadfromtaptalk1421542795883.jpg
    uploadfromtaptalk1421542795883.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 124
  • uploadfromtaptalk1421542805214.jpg
    uploadfromtaptalk1421542805214.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 116
  • uploadfromtaptalk1421542856162.jpg
    uploadfromtaptalk1421542856162.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 126
  • uploadfromtaptalk1421542868095.jpg
    uploadfromtaptalk1421542868095.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 111
Bo tutaj koszt bebetto to około 700euro a nie uśmiecha nam się tyle na wózek wyłożyć...
A z pl ściągnąć to też graniczy z cudem. Bo na allegro ci co wysyłają za granicę nie mają dostępnego koloru, który nam odpowiada :/

Czarnulka britax sliczny:) ja kupilam bebetto pascal jutro powinien byc:)
Zdecydowalam sie na uzywany i wygralam licytacje na 635 zl:) z nosidelkiem maxi-cosi:D

reklama
Beata o, to ci się udało :tak:
A mnie Kasia zaraziła ochotą na Joolz Day ;-) i dalej dumam i dumam pomiędzy Murą 3 a Joolz ze starej kolekcji.

Do góry