reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

reklama
Kasiu gdzieś widziałam ale to już ostatki, unikaty. Ja mam spacerówkę X-go właśnie w tym kolorze i jestem zakochana ;-)

Ja się waham między Xlanderami: Xmove a Xa. Xa tańszy i ma mój ulubiony kolor Volcano... Ale spacerówka montowana tylko przodem do kierunku jazdy... No i koła w Xmove takie solidniejsze... A ja potrzebuję wózek terenowy.

A są u Ciebie w sklepie jeszcze XA? Ja jak byłam parę dni temu pooglądać wózki to u mnie już nie było i babeczka powiedziała, że xa już nie będzie produkowany... podobno rezygnują z produkcji na rzecz x-move właśnie...

Beata hehe dzisiaj też go oglądałam i przypadł mi do gustu. Właśnie w tamtym też ta gondolka nam nie leży.. jest nisko i jakos niebardzo..
Ten sam zestaw męzowi wysłałam, z tym, ze nam sie granat podoba, może szary, czarny.:tak:
Koleżanka ma go teraz już miesiąc i jest zadowolona:-)

Matik super, to już masz z głowy:tak:

reklama
Do góry