reklama
Matik2012
Fanka BB :)
No to chyba jednak tą eleę hm..
Matik jeśli miałabym wybierać między tymi dwoma nie sugerując się ceną brałabym ten droższy, ten jasny bardzo ładny
Kasia spacerówka super ale gondola mi się nie podoba...
a mi spodobał się ten
X-LANDER WÓZEK X-PULSE 3w1 ŚPIWÓR,TORBA RĘKAWICZKI (4925527626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co myślicie?
Kasia spacerówka super ale gondola mi się nie podoba...
a mi spodobał się ten
X-LANDER WÓZEK X-PULSE 3w1 ŚPIWÓR,TORBA RĘKAWICZKI (4925527626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co myślicie?
Ja się waham między Xlanderami: Xmove a Xa. Xa tańszy i ma mój ulubiony kolor Volcano... Ale spacerówka montowana tylko przodem do kierunku jazdy... No i koła w Xmove takie solidniejsze... A ja potrzebuję wózek terenowy.
A są u Ciebie w sklepie jeszcze XA? Ja jak byłam parę dni temu pooglądać wózki to u mnie już nie było i babeczka powiedziała, że xa już nie będzie produkowany... podobno rezygnują z produkcji na rzecz x-move właśnie...
Matik2012
Fanka BB :)
Dobra wózek elea zamówiony uf
Beata hehe dzisiaj też go oglądałam i przypadł mi do gustu. Właśnie w tamtym też ta gondolka nam nie leży.. jest nisko i jakos niebardzo..
Ten sam zestaw męzowi wysłałam, z tym, ze nam sie granat podoba, może szary, czarny.
Koleżanka ma go teraz już miesiąc i jest zadowolona:-)
Matik super, to już masz z głowy
Ten sam zestaw męzowi wysłałam, z tym, ze nam sie granat podoba, może szary, czarny.
Koleżanka ma go teraz już miesiąc i jest zadowolona:-)
Matik super, to już masz z głowy
reklama
Podziel się: