reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Matik ja bym brała grafitowy:tak: róż bardziej pasuje a i mnie brudzący.

Ja miałam wcześniej czerwony wózek i szybko mi się kolor znudził. Także teraz biorę inny kolor gondoli, inny spacerówki;-) z tym, że spacerówka czarna :tak:a gondola.. no mam nadzieję, ze jutro się przekonam czy niebieski czy fiolet (ale to tylko budka) całość grafitowo czarna. Najgorzej z fotelikiem, bo tylko brazowe są w promocji ale co tam 150 zł piechota nie chodzi;-)

Bozka,

A po jakim terenie jeździsz tym Fynem?
Bo mój mąż cały czas się upiera przy tym wózku (mielibyśmy tanio, od jego kumpla z pracy).
A mi tylko i AŻ co nie pasuje, to ta wygięta rączka. Czuję jakby była dla mnie za szeroka.. brzmi to absurdalnie, bo przecież mogę chwycić bliżej środka, a jednak przy takim uchwycie czuję, że mi niewygodnie.
Teutonia pasuje mi do ręki idealnie. A mąż narzeka, że taka wąska. No i taka droga! :rofl2:

Rukmini przewaznie miejski ale i jakis las tez sie zdarzal, no mi raczka pasowala, ja nie mialam zadnego ale, no ale w porownaniu do poprzedniego wozka to nie ma nawet co porownywac

No właśnie tez mi sie bardziej ta elea teraz podoba tylko 200 euro wiecej i wszyscy mnie namawiają. Ze lepiej ten tańszy a ja nie chce sie cena sugerować i nie lubie nacisków

reklama
Matik skoro nie sugerujesz się ceną to bierz ten, który Ci się podoba bardziej.

Ja się waham między Xlanderami: Xmove a Xa. Xa tańszy i ma mój ulubiony kolor Volcano... Ale spacerówka montowana tylko przodem do kierunku jazdy... No i koła w Xmove takie solidniejsze... A ja potrzebuję wózek terenowy.

Do góry