reklama
Matik2012
Fanka BB :)
A tu z racji wyprzedaży sa promocje na wózki i tak moja loola bebe confort cały zestaw jest za 399 z 700 euro a elea z 790 na 629 eh i mam problem bo kolor cały grafitowy mi sie nie podoba a elea beżowy bardzo ale różnica spora w cenie a decyzje mam podjąć do 5.01 czyli do poniedziałku szok
Cos poradzicie?
Cos poradzicie?
Passoa1705
Matik grafitowy też śliczny, zawsze mozesz dołączyć jakąś różową kokardę i bedzie bardziej dziewczęcy :-) a jednak 200 euro piechota nie chodzi.
Passoa1705
U mnie koleżanka miała właśnie okazyjnie kupiony czarny wózek i do tego zamówiła kokardę uszyta przez krawcowa i odszyla do budki i wózek wyglądał super, ale nie moge znaleźć żadnych fotek z czymś podobnym.
bozka13
Verna ja mam fyn
Matik kazdy jest inny masz jeszcze chwilke to przemysl, moi znajomi kupili wozek pomaranczowy bo byl tanszy o 350 zl od innych kolorow, z perspektywy czasu nie zalowali bo dziecko w wozku jezdzilo pol roku a kase przeznaczyli na cos innego a i wozek sprzedali prawie za cene zakupu
Matik kazdy jest inny masz jeszcze chwilke to przemysl, moi znajomi kupili wozek pomaranczowy bo byl tanszy o 350 zl od innych kolorow, z perspektywy czasu nie zalowali bo dziecko w wozku jezdzilo pol roku a kase przeznaczyli na cos innego a i wozek sprzedali prawie za cene zakupu
Passoa1705
U mnie tez jest quinny w promocji ale tylko czerwony - paranoja, tak jakby kolor robił im jakaś różnice.
Matik2012
Super dzieki
No właśnie kolor tylko ten bo go maja na stanie w magazynie ni nic myśle jeszcze
No właśnie kolor tylko ten bo go maja na stanie w magazynie ni nic myśle jeszcze
reklama
Matik2012
A jak uważacie róż taki delikatny pasuje bardziej do beżu czy do grafitu ?
Ostatnia edycja:
Podziel się: