reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Bartatina świetna jest, polecam ;-)

Do piankowych kół się nie przekonam. Próbowałam jeździć po wertepach i nigdy więcej! Pompowane koła na moje tereny to jedyne rozwiązanie.

A tu z racji wyprzedaży sa promocje na wózki i tak moja loola bebe confort cały zestaw jest za 399 z 700 euro a elea z 790 na 629 eh i mam problem bo kolor cały grafitowy mi sie nie podoba a elea beżowy bardzo ale różnica spora w cenie :( a decyzje mam podjąć do 5.01 czyli do poniedziałku szok
Cos poradzicie?

Matik grafitowy też śliczny, zawsze mozesz dołączyć jakąś różową kokardę i bedzie bardziej dziewczęcy :-) a jednak 200 euro piechota nie chodzi.

U mnie koleżanka miała właśnie okazyjnie kupiony czarny wózek i do tego zamówiła kokardę uszyta przez krawcowa i odszyla do budki i wózek wyglądał super, ale nie moge znaleźć żadnych fotek z czymś podobnym.

Matik, ja w pierwszej ciąży chciałam inny wózek, ale potem w toku wydatków zdecydowalismy się na inny, tańszy. I jakoś mi ten wózek nie pasował, myślałam o tamtym pierwszym. Jednak substytut to nie to samo

Verna ja mam fyn

Matik kazdy jest inny masz jeszcze chwilke to przemysl, moi znajomi kupili wozek pomaranczowy bo byl tanszy o 350 zl od innych kolorow, z perspektywy czasu nie zalowali bo dziecko w wozku jezdzilo pol roku a kase przeznaczyli na cos innego a i wozek sprzedali prawie za cene zakupu

reklama
Do góry