reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
Bartatina świetna jest, polecam ;-)

Do piankowych kół się nie przekonam. Próbowałam jeździć po wertepach i nigdy więcej! Pompowane koła na moje tereny to jedyne rozwiązanie.

A tu z racji wyprzedaży sa promocje na wózki i tak moja loola bebe confort cały zestaw jest za 399 z 700 euro a elea z 790 na 629 eh i mam problem bo kolor cały grafitowy mi sie nie podoba a elea beżowy bardzo ale różnica spora w cenie :( a decyzje mam podjąć do 5.01 czyli do poniedziałku szok
Cos poradzicie?

Matik grafitowy też śliczny, zawsze mozesz dołączyć jakąś różową kokardę i bedzie bardziej dziewczęcy :-) a jednak 200 euro piechota nie chodzi.

U mnie koleżanka miała właśnie okazyjnie kupiony czarny wózek i do tego zamówiła kokardę uszyta przez krawcowa i odszyla do budki i wózek wyglądał super, ale nie moge znaleźć żadnych fotek z czymś podobnym.

Matik, ja w pierwszej ciąży chciałam inny wózek, ale potem w toku wydatków zdecydowalismy się na inny, tańszy. I jakoś mi ten wózek nie pasował, myślałam o tamtym pierwszym. Jednak substytut to nie to samo

Verna ja mam fyn

Matik kazdy jest inny masz jeszcze chwilke to przemysl, moi znajomi kupili wozek pomaranczowy bo byl tanszy o 350 zl od innych kolorow, z perspektywy czasu nie zalowali bo dziecko w wozku jezdzilo pol roku a kase przeznaczyli na cos innego a i wozek sprzedali prawie za cene zakupu

reklama
Do góry