reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki

Nam sprzedawca bardzo zachwalał wózki tej firmy, tak ogólnie.
Mi tylko nie leży w nich rączka. Dziwnie wyprofilowana. Ale mojemu mężowi pasuje bardziej niż w innych wózkach.
Tego konkretnego modelu nie znam, bo rozglądam się za bardziej miejskim, zwrotnym wózkiem (co i do autobusu i do sklepu wejdzie).

Nie wiem, czy już czytałaś, ale tu jest sporo opinii.
Jedo Wózek Bartatina opinie - bangla.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Oki juz sie dowiedziałam koła pompowane wiec jak dla mnie odpada poza tym fajny

Ale dzis byłam w sklepie i dostałam dobra cenę na elea bebe confort
Chicco Urban
Mam wpłacić 30% i po porodzie reszta i mogę odebrać :) tylko zastanawiam sie który bo kolory teraz sa okropne
A lola odpada bo ta nowa nie ma amortyzacji szok szkoda bo
najbardziej mi sie podoba

A wy jakie wózki planujecie ??

Ja juz miałam pompowane i jak sie przebiło to musiałam czekać i niechce mi sie teraz znowu czekać i bawić w to
Trochę jest duży przy składaniu ale i tak mniejszy niż inne
I siedzisko od spacerówki sie nie składa wiec znowu dodatkowe miejsce w samochodzie czyli musi byc spory bagażnik

Po za tym jest bardzo ładny

Podoba mi sie dlatego pytałam

A jak piankowe koła sprawdzają się na spacerach w lesie albo na śniegu w mieście?
Macie jakieś doświadczenia?
Bo początkowo chciałam pompowane, ale wózek, który mi się podoba, ma inne.

Nigdy nie prowadziłam żadnego wózka (tzn, owszem, 20 lat temu woziłam moją siostrę), więc średnio wiem, jak jedzie normalny, a jak udziwniony. Ale rozumiem, że nie mam co się bać wynalazków. :-)

reklama
Ja mam jedo jak dla mnie jest super, sam sie prowadzi.
Ja to wogole jestem chyba jakas inna przy pierwszym dziecku wyprawke zaczelam gromadzic od momentu jak zapalilo sie swiatelko nadzieji ze moze udac sie zajsc w ciaze, czyli jakies dwa lata przed zajsciem, nie mialam zadnych oporow zeby cos kupic. Kupowalam nawet ubranka ale takie uniwersalne, teraz tez juz bym chetnie cos pokupowala ale musze poczekac az poznam plec bo bez sensu zebym kupowala np uniwersalne, no i jeszcze laktator i kosmetyki ale to chce z miesiac przed porodem

Do góry