reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

no i super :) mój fyn składa się jak scyzoryk, ale wypięcie/wpięcie gondoli czy spacerówki to już akrobacja :) żałuję, że nie kupiliśmy czegoś bardziej w stylu 'click and go', u nas wymagana jest chirurgiczna precyzja :( Już widzę babcie w akcji...

reklama
Dzięki Dziewczyny :D Ja się wmoim zakochałam :D

Rysica - bardzo fajny wózio :-):-) My mamy Tako Laret i też go już uwielbiam. Jak chcesz zobaczyć to fotka mojego jest na 39 stronie w tym wątku. Nie widać na zdjęciu do końca koloru stelaża, ale w słońcu mieni się na taki kolor miedziany/brązowy.

Śliczny!!!Te wózki Tako są bardzo fajne :D Kurcze chciałabym zobaczyć jak ta rama się mieni tymi kolorami :D Cudnie to musi wyglądać :D

Rysica super! wygląda na bardzo łatwy do składania. Furka jak ta lala :)

No masz rację, składa się łatwo :)
Rysica bardzo fajna bryka :tak: I fajnie, że wzornictwo takie nienachalne, dzięki czemu te serducha ładnie się prezentują :blink: Zazdroszczę rączki - my mamy teleskopową, a ja chyba jednak wolę tradycyjne rozwiązania. Może się przekonam z biegiem czasu ;-)

Taka rączka jak ja mam jest super, bo możesz bardzo nisko opuścić i dziecko może też prowadzić, a wiadomo, że dzieci mają hopla na punkcie prowadzenia wózków :D a te serduszka mnie urzekły :D

December - Jedo Fyn też patrzyliśmy, ale był szerszy z tyłu (a ja potrzebowałam wąskiego rozstawu kół) i jakiś większy ten stelaż był... Ale ogólnie też super wózeczek :)

wpięcie i wypięcie gondoli mamy takie samo, ale nam to pasuje, bo mamy fotelik samochodowy po Szymku z takim właśnie adapterem ;)

Ostatnia edycja:

aaaa widać! SUPER!! Bardzo ładnie :)

Rysica fajna furka ale bardziej zastanawia mnie co innego - co ty masz w tych torbach do szpitala :szok:

Kasiu - w tej większej mam rzeczy dla mnie :
2 ręczniki, 3 koszule do karmienia, szlafrok, kosmetyczkę, klapki dwie pary, kółko do siadania po porodzie sn - takie z dziurą ;P majtki siateczkowe 2 paczki, skarpetki, suszarkę do włosów, szczotkę do włosów, laktator, wkłądki laktacyjne, podkłądy poporodowe, podpaski zwykłe...
w mniejszej są rzeczy dla Moniki:
kocyk, ręczniczek, pielucha flanelowa, 2 pieluchy tetrowe, ubranka (komplet n apo porodzie, 3x body+śpiochy, 3x pajacyk, czapeczka, sparpeteczki, rampersa i dodatkowe body i śpiochy, butelki, smoczek.
problem w tym, że te torby są małe, tylko na fotce wyglądają na większe...

no wlasnie ja mam 1 torbe, ledwo sie tam zmiescilam tak naprawde.ale jak poprzednio jechalam rodzic tez mialam jedna i sie smiali gdzie ja tyle rzeczy wzielam, ze to nie wakacje i ze za duzo i ze nie wolno miec torby w pokoju, tylko tyle rzeczy co sie do szafki zmiesci a pusta torbe sie oddaje do szatni albo rodzina zabiera bo nie wolno miec np pod lozkiem

reklama
OOOOOOOOOOO! mam nadzieję że u mnie nic takiego nie ma, jakoś nic nie słyszałam na ten temat że były jakieś ograniczenia bagażowe ;-)

Do góry