reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Zumba ja tez jestem z Kielc;) Rozważałam te wózki co Ty ale osttaecznie zdecydowałam się na Jane Slalom Prom Reverse z gondolą Transporter i fotelikiem Strata. Byłaś w Aresie na 1 Maja, Hurtowni na Ściegiennego i na Prostej? Chyba największe sklepy w CK. Aha no i jeszcze jest nowy SMYK w Koronie - gdzie masz dużo wózków na wystwce. Jak bys miała pytania to pisz bo dosyć dobrze mam obcykane sklepy (jak stoją cenowo itp). Zawsze możesz tylko pooglądać a zamówić z netu ( ja tak zrobiłam)

reklama
Ja też zamawiałam wózek z Internetu ,ale oczywiście wcześniej musiałam go dobrze obejrzeć .Zdecydowałam się w końcu na wózek Orbit Baby G2 . Ma siedzisko obrotowe i rozkładane do pozycji półleżącej, po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca .Naprawdę jest fajny ,a co najważniejsze dobrze się go prowadzi .

A ja mam dylemat. Spodobał mi się mutsy 4 rider za wysoko ustawiona gondole i fajny wygląd. Jest ładny po prostu:-) wg wagi powinien być lekki a wy tu piszecie że ciężki. Jak to jest? Bo ja go znam na razie tylko z neta ... jest lżejszy niż mura4 który też mi się podoba. Są fajne oferty używanych mutsy na allegro no ale i tak jeszcze się zastanawiamy bo kasy brak w tym momencie. Zastanawiam się nad wielkością gondole czy nie za mała ...
Mam też opcje dokupić spacerowke tako warrior i kolezanka pożyczy mi gondole o fotelik max coś do tego. Ale ten mi się po prostu nie podoba:-(

Jakie macie zdanie nt mutsy 4ridera ? ktoś kupił? używał?

A ja mam dylemat. Spodobał mi się mutsy 4 rider za wysoko ustawiona gondole i fajny wygląd. Jest ładny po prostu:-) wg wagi powinien być lekki a wy tu piszecie że ciężki. Jak to jest? Bo ja go znam na razie tylko z neta ... jest lżejszy niż mura4 który też mi się podoba. Są fajne oferty używanych mutsy na allegro no ale i tak jeszcze się zastanawiamy bo kasy brak w tym momencie. Zastanawiam się nad wielkością gondole czy nie za mała ...
Mam też opcje dokupić spacerowke tako warrior i kolezanka pożyczy mi gondole o fotelik max coś do tego. Ale ten mi się po prostu nie podoba:-(

Jakie macie zdanie nt mutsy 4ridera ? ktoś kupił? używał?

Pisałam wcześniej że moja koleżanka ma właśnie musty 4rider. I o ile z gondoli była bardzo zadowolona to jak przeszła na spacerówkę to narzeka. Twierdzi, że faktycznie niezbyt wygodna jest i ogólnie ciężko się wszystko składa, zawsze musi prosić męża.
Dla mnei to dziwne bo ja kupiłam "podróbkę" musty wózek BabyBooom i nawet ze swoim kolosalnym brzuchem sama wszystko składam i rozkładam bez żadnych problemów.

zumba Jane też ma wszystko na klik i do tego wystarczy jedna ręka :)
jeśli chodzi o wersję transporter to fakt można w gondoli przewozić dziecko do 10 kg, ja jednak zdecydowałam sie na zakup fotelika mimo gondoli bo dość często podróżuję samochodem i fotelik będzie zamontowany tam na stałe :)

A my wczoraj odebraliśmy w końcu karocę dla naszej księżniczki :D
https://picasaweb.google.com/100371...aszejKsiezniczki?authkey=Gv1sRgCO_FpIvImqWaLQ
wrzucam fotki wersji głębokiej, bo siedzisko spacerowe mąż od razu na szafę położył ;P
Jest taki jak go sobie wymarzyłam :D a nawet lepiej, bo jak go oglądałam, to stelarz był zwykły szary, a do mnie przyszedł stelarz pod kolor wózka - lawendowy :D i podnóżek w spacerówce jest ze skóry a nie z folii, więc porządniejszy :D Juppiiiii jestem happy

ooo - na jednej fotce widać nawet torby naszykowane do szpitala hehehehe

Rysica - bardzo fajny wózio :-):-) My mamy Tako Laret i też go już uwielbiam. Jak chcesz zobaczyć to fotka mojego jest na 39 stronie w tym wątku. Nie widać na zdjęciu do końca koloru stelaża, ale w słońcu mieni się na taki kolor miedziany/brązowy.

Rysica bardzo fajna bryka :tak: I fajnie, że wzornictwo takie nienachalne, dzięki czemu te serducha ładnie się prezentują :blink: Zazdroszczę rączki - my mamy teleskopową, a ja chyba jednak wolę tradycyjne rozwiązania. Może się przekonam z biegiem czasu ;-)

reklama
december - tak, te wózeczki bardzo łatwo się składają, to właśnie był priorytet jak kupowaliśmy swój (mamy Tako tylko inny model) żeby przede wszystkim mi było łatwo jak będę z Małą sama jeździła autem.

Do góry