tialana
Fanka BB :)
Właśnie na takie patrzę ale im więcej opinii tym lepszy pogląd an sprawę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i te przednie koła muszą być duże, a nie małe i jak zablokujesz to nie ma problemu, choć ostatnio pracowałam z wózkiem bez kół skrętnych i byłam w szoku jak się go pcha, a byłam w lesie na spacerku.Agaundpestka skoro masz takie doświadczenie z wózkami to może powiesz mi jak zachowują się te skrętne koła w terenie? My mieszkamy na wsi mamy spory ogród, u teściów też dużo zieleni i zastanawiam się czy takie skrętne koła sprawdzają się w jeżdżeniu np. po trawie
Dziewczyny z całym szacunkiem dla Was, ale ceny tych wózków są szokujące, ja tu sobie upatrzyłam w sklepie taki zwykły najzwyklejszy. -> przy wyborze patrze na koła (aby nikogo nie urazić) wszystkie 4 jednej wielkości, czy kosz na zakupy jest w miare pojemny, regulowana wysokość rączki
Coś w stylu WÓZEK BABY MERC AGAT lux + TACKA (2057206809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oczywiscie jeszcze zazstanawiam sie nad kolorystyka, ale to jeszcze troszke czasu jest na to, pozatym bede kupowac u siebie w miescie nie z allegro. I jak u siebie patrzałam to są wózki w cenie od 400zł w góre