reklama
aaaa więc jestem od dziś szczęsliwą posiadaczką wózka Roan Marita w kolorze beżowy sztruks (zdjęcia później, bo mi się wszystko dziś z powodu upału lasuje). jest śliczny nie ma tylko fotelika, bo Roanowi zabrakło stelaży i produkcja się opóźniła - będzie w przyszłym tygodniu.
ależ to wielka bryka
ależ to wielka bryka
dominique.p
Fanka BB :)
Leyna, gratulacje ;D Prawda, że fajny z tych Maritek kawał "fury"? :laugh: Mój u mamy jeszcze stoi, ale jak byłam tam w zeszłym tygodniu, to sobie codziennie po dwa razy co najmniej robiłam "jazdy próbne" :laugh: nie mogę się doczekać, aż wyruszę już naprawdę w trasę z Pszczółką w środku ;D
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No to Leyna gratuluje udanego zakupu ;D Jeszcze troszke i Twoj maluszek bedzie sie wozil sliczna furka
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja Mrówa tez juz ma gablote zamówiona i zapłaconą!!!!!!!!!!!!!!!!! istne czerwone ferrari ;D
juz widze jak mkne chodnikiem a Mrówie rozwiewa czupryne ;D
juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie stał w domku (ok.wtorku)
Leyna tobie tez gratuluje! ;D
ale to super uczucie
a oto on CZERWONE FERRARI MOJEJ MRÓWY (zdjecie katalogowe-na żywca kolor ładniejszy)
juz widze jak mkne chodnikiem a Mrówie rozwiewa czupryne ;D
juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie stał w domku (ok.wtorku)
Leyna tobie tez gratuluje! ;D
ale to super uczucie
a oto on CZERWONE FERRARI MOJEJ MRÓWY (zdjecie katalogowe-na żywca kolor ładniejszy)
sandra1982
No sliczny Mada woziorek Rzeczywiscie Ferrari jak sie patrzy :laugh: Mamusia, wozek i mroweczka w srodku - co to bedzie za widok
sandra1982
Leyna, super furka! Nasze maluchy beda miec niezle 'wypasione gablotki' ;D ;D ;D
dominique.p
Fanka BB :)
Leyna, bardzo fajnie wygląda cała sztruksowa Piotrusiowa fura ;D
reklama
Podziel się: