reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

sandra, wózek prezentuje się ładnie :) ja go oglądałam na żywo i też mi się podobał, tylko, że tak jak mada uparłam się na gondolę ;)
a kolorek ładny i praktyczny. nie za jasny, nie za ciemny.

reklama
aaaa więc jestem od dziś szczęsliwą posiadaczką wózka Roan Marita w kolorze beżowy sztruks (zdjęcia później, bo mi się wszystko dziś z powodu upału lasuje). jest śliczny :) nie ma tylko fotelika, bo Roanowi zabrakło stelaży i produkcja się opóźniła - będzie w przyszłym tygodniu.
ależ to wielka bryka :D

Leyna, gratulacje ;D Prawda, że fajny z tych Maritek kawał "fury"? ;) :laugh: Mój u mamy jeszcze stoi, ale jak byłam tam w zeszłym tygodniu, to sobie codziennie po dwa razy co najmniej robiłam "jazdy próbne" :laugh: nie mogę się doczekać, aż wyruszę już naprawdę w trasę z Pszczółką w środku ;D

No to Leyna gratuluje udanego zakupu ;D Jeszcze troszke i Twoj maluszek bedzie sie wozil sliczna furka :)

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja Mrówa tez juz ma gablote zamówiona i zapłaconą!!!!!!!!!!!!!!!!! istne czerwone ferrari ;) ;D
juz widze jak mkne chodnikiem a Mrówie rozwiewa czupryne ;) ;D
juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie stał w domku (ok.wtorku)
Leyna tobie tez gratuluje! ;D
ale to super uczucie
a oto on CZERWONE FERRARI MOJEJ MRÓWY (zdjecie katalogowe-na żywca kolor ładniejszy)

No sliczny Mada woziorek :) Rzeczywiscie Ferrari jak sie patrzy :laugh: Mamusia, wozek i mroweczka w srodku - co to bedzie za widok :)

mada gratuluję wreszcie zakupu :)

a ja się pochwalę moją maritką - kolory na zdjęciu ciut jaśniejsze, w rzeczywistości ten beż nie jest aż jasny

reklama
Do góry