reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

sandra, wózek prezentuje się ładnie :) ja go oglądałam na żywo i też mi się podobał, tylko, że tak jak mada uparłam się na gondolę ;)
a kolorek ładny i praktyczny. nie za jasny, nie za ciemny.

reklama
aaaa więc jestem od dziś szczęsliwą posiadaczką wózka Roan Marita w kolorze beżowy sztruks (zdjęcia później, bo mi się wszystko dziś z powodu upału lasuje). jest śliczny :) nie ma tylko fotelika, bo Roanowi zabrakło stelaży i produkcja się opóźniła - będzie w przyszłym tygodniu.
ależ to wielka bryka :D

Leyna, gratulacje ;D Prawda, że fajny z tych Maritek kawał "fury"? ;) :laugh: Mój u mamy jeszcze stoi, ale jak byłam tam w zeszłym tygodniu, to sobie codziennie po dwa razy co najmniej robiłam "jazdy próbne" :laugh: nie mogę się doczekać, aż wyruszę już naprawdę w trasę z Pszczółką w środku ;D

No to Leyna gratuluje udanego zakupu ;D Jeszcze troszke i Twoj maluszek bedzie sie wozil sliczna furka :)

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja Mrówa tez juz ma gablote zamówiona i zapłaconą!!!!!!!!!!!!!!!!! istne czerwone ferrari ;) ;D
juz widze jak mkne chodnikiem a Mrówie rozwiewa czupryne ;) ;D
juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie stał w domku (ok.wtorku)
Leyna tobie tez gratuluje! ;D
ale to super uczucie
a oto on CZERWONE FERRARI MOJEJ MRÓWY (zdjecie katalogowe-na żywca kolor ładniejszy)

No sliczny Mada woziorek :) Rzeczywiscie Ferrari jak sie patrzy :laugh: Mamusia, wozek i mroweczka w srodku - co to bedzie za widok :)

mada gratuluję wreszcie zakupu :)

a ja się pochwalę moją maritką - kolory na zdjęciu ciut jaśniejsze, w rzeczywistości ten beż nie jest aż jasny

reklama
Do góry