reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

Kaju to może wystaw ją na allegro i spróbuj opchnąć nawet za niższą cenę ale żeby ci się chociaż częśc kasy zwrócila :baffled::dry: faktycznie że wygląda ładnie no ale "nie wszystko złoto co się świeci" :nerd:

reklama
Kaju szkoda że taki piękny wózeczek a taki szajz:-( :-( ,rzeczywiście może rzeczywiście przydałoby się opchnąć go na allegro.

Narazie sie wstrzymie.TYm bardziej ze karton wywaliłam:baffled: :sick: Czas pokaże ...Ale naprawde nie polecam:-(

W końcu zdecydowałam się :tak:. Właśnie kupiłam na allegro wózek spacerowy coneco polo. Mam nadzieję, że będę zadowolona z wyboru :confused:(chociaż widziałam też na żywo baby dreams active i też bardzo mi sie podobał, kory śliczne, ale budka mała i konieczne jest dokupienie parasolki - a mi chodzi o wózek do pociągu, czyli lekki i bez żadnych dodatków). Jak dojdzie to napiszę.

No i mnie czeka kupno spacerówki, bo znaleźliśmy opiekunkę ( zaufaną, bo opiekowała się już siostrzenicą Arka) starszą panią a i teściowa z którą będą się tydzień na tydzień zajmować z Miśkiem już nienajmłodsza i nie sądzę, żeby były w stanie nosić po schodach koloska drivera ( choć bardzo go lubię). Tak więc dobrze poczytać wasze spostrzeżenia i rady.

Mamy już nasz wózio :tak: Jestem zadowolona z wyboru. Dziś przyszedł i dziś wypróbowaliśmy. W miarę lekki, dobrze sie prowadzi, Tymek zadowolony, nie uderzamy w kółka, super daszek. Naprawdę polecam coneco polo:happy:

ja kupiłam parasolkę z takimi małymi kółkami i więcej się nią do miasta nie wybiorę! po tych dziurawych chodnikach to tragedia ją prowadzić! nadaje się do równej kostki bez schodków i do marketu, ale ma tę zaletę że się składa i zajmuje mało miejsca, więc niestety skazane jesteśmy na te cholerne parasolki

reklama
my tez mamy taka mala parasolke, dawali w promocji, przy zakupie fotrlika, i owszem plus jest taki ze sie sklada, ale jezdzimy w nim tylko tak jak ewan do sklepu i to nie na dlugie zakupy, bo misiek lubi sobie przysnac. Na codzien mamy jeepa z pompowanymi kolami, na nic innego nie zamienie:tak:

Do góry