reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Kaju szkoda że taki piękny wózeczek a taki szajz:-( :-( ,rzeczywiście może rzeczywiście przydałoby się opchnąć go na allegro.
Ila
Zaangażowana w BB
W końcu zdecydowałam się . Właśnie kupiłam na allegro wózek spacerowy coneco polo. Mam nadzieję, że będę zadowolona z wyboru (chociaż widziałam też na żywo baby dreams active i też bardzo mi sie podobał, kory śliczne, ale budka mała i konieczne jest dokupienie parasolki - a mi chodzi o wózek do pociągu, czyli lekki i bez żadnych dodatków). Jak dojdzie to napiszę.
M
megii*
Gość
No i mnie czeka kupno spacerówki, bo znaleźliśmy opiekunkę ( zaufaną, bo opiekowała się już siostrzenicą Arka) starszą panią a i teściowa z którą będą się tydzień na tydzień zajmować z Miśkiem już nienajmłodsza i nie sądzę, żeby były w stanie nosić po schodach koloska drivera ( choć bardzo go lubię). Tak więc dobrze poczytać wasze spostrzeżenia i rady.
Ila
Zaangażowana w BB
Na razie wkleję tylko linka CONECO POLO 02 CZERWONY SUPERLEKKI 6XSUPERGRATIS (199122643) - Aukcje internetowe Allegro
Dziś byłam nawet na dwóch spacerkach i jestem naprawdę baaaaardzo zadowolona (no i Tymek rzecz jasna też).
Dziś byłam nawet na dwóch spacerkach i jestem naprawdę baaaaardzo zadowolona (no i Tymek rzecz jasna też).
ja kupiłam parasolkę z takimi małymi kółkami i więcej się nią do miasta nie wybiorę! po tych dziurawych chodnikach to tragedia ją prowadzić! nadaje się do równej kostki bez schodków i do marketu, ale ma tę zaletę że się składa i zajmuje mało miejsca, więc niestety skazane jesteśmy na te cholerne parasolki
reklama
my tez mamy taka mala parasolke, dawali w promocji, przy zakupie fotrlika, i owszem plus jest taki ze sie sklada, ale jezdzimy w nim tylko tak jak ewan do sklepu i to nie na dlugie zakupy, bo misiek lubi sobie przysnac. Na codzien mamy jeepa z pompowanymi kolami, na nic innego nie zamienie
Podziel się: