reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wózki

Kaju to może wystaw ją na allegro i spróbuj opchnąć nawet za niższą cenę ale żeby ci się chociaż częśc kasy zwrócila :baffled::dry: faktycznie że wygląda ładnie no ale "nie wszystko złoto co się świeci" :nerd:

reklama
Kaju szkoda że taki piękny wózeczek a taki szajz:-( :-( ,rzeczywiście może rzeczywiście przydałoby się opchnąć go na allegro.

Narazie sie wstrzymie.TYm bardziej ze karton wywaliłam:baffled: :sick: Czas pokaże ...Ale naprawde nie polecam:-(

W końcu zdecydowałam się :tak:. Właśnie kupiłam na allegro wózek spacerowy coneco polo. Mam nadzieję, że będę zadowolona z wyboru :confused:(chociaż widziałam też na żywo baby dreams active i też bardzo mi sie podobał, kory śliczne, ale budka mała i konieczne jest dokupienie parasolki - a mi chodzi o wózek do pociągu, czyli lekki i bez żadnych dodatków). Jak dojdzie to napiszę.

No i mnie czeka kupno spacerówki, bo znaleźliśmy opiekunkę ( zaufaną, bo opiekowała się już siostrzenicą Arka) starszą panią a i teściowa z którą będą się tydzień na tydzień zajmować z Miśkiem już nienajmłodsza i nie sądzę, żeby były w stanie nosić po schodach koloska drivera ( choć bardzo go lubię). Tak więc dobrze poczytać wasze spostrzeżenia i rady.

Mamy już nasz wózio :tak: Jestem zadowolona z wyboru. Dziś przyszedł i dziś wypróbowaliśmy. W miarę lekki, dobrze sie prowadzi, Tymek zadowolony, nie uderzamy w kółka, super daszek. Naprawdę polecam coneco polo:happy:

ja kupiłam parasolkę z takimi małymi kółkami i więcej się nią do miasta nie wybiorę! po tych dziurawych chodnikach to tragedia ją prowadzić! nadaje się do równej kostki bez schodków i do marketu, ale ma tę zaletę że się składa i zajmuje mało miejsca, więc niestety skazane jesteśmy na te cholerne parasolki

reklama
my tez mamy taka mala parasolke, dawali w promocji, przy zakupie fotrlika, i owszem plus jest taki ze sie sklada, ale jezdzimy w nim tylko tak jak ewan do sklepu i to nie na dlugie zakupy, bo misiek lubi sobie przysnac. Na codzien mamy jeepa z pompowanymi kolami, na nic innego nie zamienie:tak:

Do góry