reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ojoj...dziękuję KasiuLLko,ze mi o tym napisałaś,zaraz polece sprawdzić,ciekawe....jesli to reguła,to chyba zareklamuje im ten wózek,ja nie narzekam,wszystko mi pasuje,ale jeśli rozwija się grzyb to to jest nie do pomysleniaOlu mam do Ciebie pytanie w związku z tym że masz taki sam wózeczek, jak ja, ROAN - MARITA. Czy Tobie też pod materacykiem skrapla się woda, ja przez przypadek, odkryłam materacyk, i moje oczy doznały szoku , pod materacykiem niedość, że było wilgotno na samym dnie gondolki, to na dodatek, zaczęła rozwijać się pleśń na spodzie materaca bllleeeeee :sick:, w najbliższym czasie będę musiała go wymienić, całe szczęście, że do wiosny zostały jakieś 2,5 miesiąca. Zauważyłam że teraz kiedy nie ma materacyka pod samymi kocykami też robi się mokro, a Mikuś przecież ani razu nie zsikał się w wózeczku. Jestem . Mam ochote rżnąć im ten wózek.
Sprawdź bo może Tobie robi się podobnie, a podobno ten wózek tak zapewniał mnie producent, ma w gondolce naturalną wentylacje...te dziurki w gondolce, może one są wszystkiemu winne.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kociu,moim skromnym zdaniem wózeczek jest fajny,ładnie się prezentuje,ale skoro macie trzyfunkcyjny wózek w domku,a ten kóry ci sie podoba jest cięzki,to ja po cichutku przynam rację Mario...;-) na wiosne lepiej kupić coś lżejszego i poręcznego...ale to tylko moje zdanie!:-) Jednak jesli wózeczek podoba ci sie na zabój,to nie zastanawiaj się zbytnio tylko kup;-) a co tam...raz się żyje!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Tfuuuu! Źle przeczytałam twojego posta kociu! To ty masz rację,nie Mario! Jasne,że jesli wasz wózek jest cięzki i ledwo sie mieści do auta to kupuj tą specerówkę!
Sorki...
Sorki...
Nie nie Oluś-właśnie odwrotnie-ten który mamy jest dość ciężki i duży-na spacery tutaj na te nasze wiejskie drogi jest super ale na wyjazdy nie bardzo(jak jechaliśmuy do Polanicy to ledwo się spakowaliśy).Ten który sobie upatrzyłam jest mniejszy i znacznie lżejszy właśńne...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
yyyy..własnie mi się pomyliło,juz sie poprawiłam,oczywiscie masz rację i przekonaj Mariusza do tej lekkiej spacerówki!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
My pojeździmy do wiosny GRACO ale na wiosnę kupuje jakąś spacerówkę ,ponieważ wejść do jakiegokolwiek busa to jest koszmar ,kierowcy kręcą nosem ,i nie chcą za bardzo brać wóżków (nie płacisz)a w miejsce wózka weszły by dwie osoby.Nie narzekam na niego ,jest fajny zwrotny ,tylko troszkę ciężkawy ,amy niestety nie mamy samochodu i wszędzie jeździmy busami a troszkę" podróżujemy". Mam już upatrzoną ,jest leciutka ,rozkładana do spania dla malucha a to jest ważne dla mnie ,nie uznaje tych w jednym poziomie i oczywiście z daszkiem.
reklama
Podziel się: