reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

Monisiu w naszym Mutsy wszystko super funkcjonuje i podnozek nie opada!!! Jedyne co mnie denerwuje to to ze w pozycji gdy dziecko lezy przodem do mnie a nie do swiata to nie idzie zlozyc tego wozka by wpakowac go do auta, chyba ze ja cos zle robie!!!

reklama
no nie da sie go zlożyc niestety:-( w tej pozycji,tylko jak jest przodem do świata to można bez problemu złożyc wózek...też myślalam,że coś żle robimy:baffled: ale pytaliśmy w sklepie i się nie ....to chyba mój podonośnik pod nóżki ma jakąś wadę:confused:

Na pewno macie gwarancje i powinni wam ja uznac wiec nie czekajcie tylko marsz do sklepu albo do serwisu bo szkoda by Wikuni bylo niewygodnie!!!

no tak tylko wózek jest w Polsce kupiony :confused:wiec dopiero w lutym Radek będzie jechał na kilka dni to zabierze....podkładam jej pod nóżki kocyk i jakoś jest ok tylko mnie to wkurza bo opada co chwile:wściekła/y::wściekła/y:

hmmm!! A moze znajdzcie na miejscu jakis serwis Mutsy, pokazcie kiedy byl kupiony i moze wam jakos gwarancje uznaja????

aaa ja juz wiem czemu spacerowki ne wyciagnelam, bo nie mam spiworka na nozki, moze ktos poleci jakies fajne z allegro?

Agutku ja mam pokrowiec na nóżki z mutsy w komplecie kupiłam razem ze spacerówką :-)ale powiem ci szczerze,że narazie on sie nei sprawdza...według mnei jest dla starszego dziecka bo faktycznie osłanai tylko nózki i tak dziwnie zwisa mi teraz..no ,ale troszkę cieplej zawsze...:tak:

reklama
Ja mam normalny spiworek "w spadku" po siostrze, to znaczy ona w nim wozila swoje dzieci! Nie wiem co to za firma ale jest zwykly i bardzo cieply! Szkoda tylko ze nie pod kolor, ale co tam, najwazniejsze ze Allanek nie marznie!

Do góry